Provizija za slanje novca preko western union

Financije

Provizija za slanje novca preko western union

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 29.11.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kolika je provizija za slanje novca preko Western Union?

Današnje metode slanja novca pošteno su se razvile od plaćanja nekome da prevali goleme puteve kako bi dostavio nekome novac. Danas to obavljalju servisi za razmjenu valuta. Western Union vrlo je poznati amblem u Hrvatskoj, a isto tako nudi uslugu slanje novca u inozemstvo. Naravno, takva usluga ima i nekakvu proviziju stoga mnoge zanima kolika je provizija za slanje novca preko Western Union? Provizija ovisi isključivo o dva faktora. Jedan se tiče zemlje gdje se šalje novac, a druga se tiče količine novca koju šaljete. Kako izgleda procedura slanja novca u Western Union? Posjetite poslovnicu WU-a i napomenite da želite poslati novac u inozemstvo. Zatim uplatite, ispunite listić s potrebnim podatcima i dobit ćete kod koji možete poslati osobi kojoj novac šaljete. Western Union funkcionira vrlo brzo i ta osoba moći će podići novac sa svog računa već unutar 15 minuta. Provizija za slanje novca preko Western Union ne ovisi o brzini koju želite za dostavu novca.

Provizija za slanje novca preko Western Union ovisi o zemlji gdje šaljete novac.

Naplaćivanje provizije u Western Union-u, kada je u pitanju naša zemlja, ovisi o tome šaljete li novac negdje u regiji ili van nje. Ukoliko šaljete novac u: Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju ili Crnu Goru, provizija će biti niža nego za ostale zemlje. Pojam “regije” za Western Union je malo čudan jer ćete 500 kn poslati u Makedoniju za proviziju od 50 kn, no ako šaljete novac u Sloveniju, platit ćete 100 kn. Western Union ima veće provizije za ostale zemlje svijeta pa ćete tako jednaku proviziju platiti za slanje novca u Beč ili u Antananarivo na Madagaskaru. Naravno, razlike postaju sve manje kako količina novca raste. Tako će provizija za slanje novca preko Western Union biti više manje uvijek ista ako šaljete iznos od 20. 000 kn ili više. Provizija za slanje novca preko Western Union također ovisi i o količini novca koju šaljete. Za male iznose radi se o većim provizijama nego kod velikih transakcija.

Provizija za slanje novca preko Western Union plaća se pri uplati.

Dakle, provizija za slanje novca preko Western Union ovisit će o tome gdje šaljete novac i koliko novca šaljete. Kada uplaćujete novac koji će se poslati u inozemstvo, odmah plaćate i navedenu proviziju. Western Union diže proviziju na svakih 500 odnosno 1000 kuna više koje šaljete. Radi se o provizijama oko 5% glavnice. Cijele tablice Western Union provizija pronađite na službenim stranicama WU-a ili na stranicama Hrvatske pošte. Ukoliko ste naumili slati novac putem ovakvih servisa, postoji i opcija slanja posebnih poruka primatelju novca. Te poruke naplaćuju se po dodatnoj riječi koju dopišete. Koristite uslugu Western Union slanja novca u inozemstvo jer ne postoji drugi servis koji može tako brzo obaviti posao. Kao što smo već rekli, dobivate kod koji šaljete osobi koja treba primiti novac, a ona može novac koji ste poslali primiti već nakon 15 minuta. Ponekad i brže. Provizija za slanje novca preko Western Union uglavnom se vrti oko 5%. Pregledajte tablice za točne informacije.

Tagovi: