Prijavljivanje na burzu

Financije

Prijavljivanje na burzu

Zatraži brzi kreditAKCIJA! BESPLATAN kredit za NOVE korisnike do 400 € sa rokom otplate do 30 dana. Bez naknada, jamca i skrivenih troškova. Posudiš 400 € - vratiš 400 €

Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Prijavljivanje na burzu i kako to obaviti brzo i bez čekanja?

Prijavljivanje na burzu odnosno upisivanje u evidenciju nezaposlenih dugi niz godina obavljao se odlaskom u Hrvatski zavod za zapošljavanje, no društvene promjene koje smo doživjeli u nedavnom periodu preselili su mnoge procese online – pa tako i proces prijavljivanja na burzu. Prijavljivanje na burzu sada se može obaviti lako online, a na stranicama HZZ-a vrlo se lako može doći do obrasca koji Vam je potreban. Prijava u evidenciju nezaposlenih odrađuje se putem obrasca u kojem zapisujete svoje osnovne podatke, kao i one druge koji se tiču Vašeg dosadašnjeg radnog staža. Poseban dio tog obrasca je i onaj koji se tiče onih čiji su roditelji hrvatski branitelji, kao i osobe s invaliditetom. Prijavljivanje također Vas obvezuje da upišete podatke o Vašem prošlom zaposlenju – početak radnog odnosa, kraj radnog odnosa, opis radnog mjesta, kao i razlog prestanka rada. Prijavljivanjem u evidenciju nezaposlenosti ulazite u sustav pomoću kojeg je lakše doći do sljedećeg posla.

Prijavljivanje na burzu i koja je uloga HZZ-a?

Hrvatski zavod za zapošljavanje je institucija koja je ustrojena u skladu sa Zakonom o tržištu rada te regulira ponudu i potražnju na tržištu rada u Republici Hrvatskoj. Prijavom u evidenciju nezaposlenih, HZZ dobiva informacije o broju radno sposobnih ljudi, ali i o njihovim sposobnostima i profesijama te kao institucija ima najbolje znanje o tome koliko ljudi u ovoj zemlji može obavljati različite poslove. Upravo zato HZZ ima glavnu ulogu u hrvatskom gospodarstvu te se razni državni i lokalni projekti organiziraju isto tako uz obzir HZZ-ovog izvješća. Nezaposlenost u Hrvatskoj također se evidentira na stranicama HZZ-a, a u 2021. godini on se kreće uglavnom nešto ispod 10%. Prijavljivanje na burzu omogućuje građanima brži pristup novim radnim mjestima i potencijalon zaposlenju. Prijavljivanje na burzu rezervirano je za sve radno sposobne pojedince, odnosno osobe koje su nezaposlene u dobi od 15 do 65 godina. HZZ-ove stranice sadrže dodatne podatke o radu i načinu djelovanja institucije.

Prijavljivanje na burzu u par koraka – što sve moram učiniti?

Da biste se prijavili na burzu, potrebno je posjetiti stranice Hrvatskoj zavoda za zapošljavanje te pratiti upute koje tamo pišu. Prijavljivanje na burzu je relativno jednostavno i ne uzima puno Vašeg vremena. Najveći razlog tomu je što je prijava online te ne zahtjeva od pojedinca odlazak u instituciju radi završetka prijave. Umjesto toga, građani su dužni u dokumentaciji predati presliku svog identifikacijskog dokumenta (osobna iskaznica, putovnica, rodni list). Na taj način izbjegava se gužva i gomilanje u HZZ-u, a isto tako građanima se pojednostavljuje proces. Daljnja komunikacija sa Zavodom također se odvija online. Oni koji su prijavljivanje na burzu odrađivali prije pandemije znaju da je to proces koji traje cijelo jutro, no sada je situacija znatno drukčija stoga obavite svoju prijavu već danas – na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje vrlo se na jednostavan način objasni što je sve potrebno napraviti stoga ukoliko planirate upisati se u evidenciju nezaposlenih, trebat će Vam svega 10 minuta da obavite sve što je potrebno.

Tagovi: