Od koga posuditi novac

Financije

Od koga posuditi novac

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Od koga posuditi novac kada je prijeko potreban?

Financijska strka je realnost velikog dijela ne samo naših građana, već i svih ljudi diljem svijeta. Današnji život puno košta, a plaće ne prate trendove porasta cijena namirnica, energenata i usluga. Ponekad nije dovoljno samo “srediti svoje rashode” i tako uštedjeti za ono što nam je potrebno. Od koga posuditi novac u takvim slučajevima? Gdje najbolje pronaći kredit s kojim ćemo pokriti sve neophodne troškove? Postoji više opcija, a o njima pričamo pobliže u članku.

Krediti su osnovna opcija kada trebamo dodatna sredstva. Krediti su institucionalizirani oblik posudbe novaca i mogu se ostvariti u svakoj kreditnoj kući ili banci. Ono što krediti uvijek vuku za sobom su i kamate. Kada vidimo neke velike kamate onda se često i okrećemo nekim drugim oblicima posudbe novaca. Oni najčešće uključuju naše prijatelje i rodbinu, no to nikada nije lagodno i nije svatko u situaciji da to može tražiti. Od koga posuditi novac kada ne želimo pitati svoje najbliže?

Od koga posuditi novac? Isprobajte druge kredite!

Osim uobičajenih bankovnih kredita, danas su sve popularniji i oni drugi – internet krediti. Internet krediti i zajmovi imaju posebnu prednost što su ekspresni, ne kriju dodatne naknade i lako se otplaćuju. Kada trebamo novac odmah, onda je najbitnije pitanje ne od koga posuditi novac, već kako do novca odmah? Internet krediti omogućit će Vam pristup dodatnim sredstvima u najkraćem vremenskom roku.

Ovakvi krediti sjest će na Vaš račun odmah i moći ćete brzo raspolagati toliko potrebnim novcem, a kamate su relativno male za brzinu usluge koju dobivate. Od koga posuditi novac kada nam je potreban odmah? Neki će savjetovati bankovne kredite, drugi će sugerirati da pitate obitelj, no postoji i opcija online kredita. Na Vama je da se odlučite gdje Vam se najviše isplati tražiti dodatna sredstva. Današnji život pun je iznenađenja, bila ona naglo vjenčanje gdje treba kupiti nešto za obući i dati poklon od 500 eura, iznenadni popravak vozila koji košta ili nagli medicinski troškovi. Kako god bilo, imate opcije.

Od koga posuditi novac i kako ga vratiti u najkraćem roku?

Kada posudimo novac, bilo to putem kredita, online usluga ili od prijatelja i obitelji, stalno nam visi nad glavom taj dug koji imamo i svatko ga se želi što prije riješiti. Premda to nekada nije moguće odmah riješiti (jer da je, ne biste posuđivali novac), postoji par savjeta kako možete uštedjeti dodatan novac da biste ga vratili što prije. Sjednite za stol i popišite sve rashode koje imate.

Uvrstite ovdje režije, račune za hranu i namirnice, troškove stanovanja, troškove vozila kojeg imate, kao i sve druge kojih se možete sjetiti. Ne samo da se pitamo od koga posuditi novac, već nas često zanima i kako ga što prije vratiti. Sada poslažite sve troškove po redu, od najbitnijih do manje bitnih. Kada ste gotovi, probajte prekrižiti par stvari koje ste stavili na dno. Trebate još više stisnuti? Prekrižite i sljedeći. Znate i sami da je to samo privremeno dok se ne ustabilite. Ukoliko Vam je stalo da novac vratite što prije, osnažite se i izbacite to. Od koga posuditi novac, pitate se? Sada znate gdje ga posuditi i kako ga vratiti!

Tagovi: