O čemu pričati sa dečkom

Ljubav i veze

O čemu pričati sa dečkom

O čemu pričati sa dečkom u vezi?

Upoznavanje dečka prije veze je uvijek zabavno, tema ne nedostaje i uvijek je tu prisutna neka zezancija. Što kada uđete u vezu i kada se već poznajete? Bez obzira koliko dugo hodate, razgovori moraju ostati dio odnosa jer oni vode međusobnom razumijevanju. Razgovori s dečkom ne moraju uvijek biti ozbiljni i vezani za neke životne teme, nekad oni mogu biti bezvezno čavrljanje u kojemu se zezate.

Ono što je svakako poželjno je da ih ima, jer stvaraju komunikaciju između partnera a upravo je ona bitna za sretnu i stabilnu vezu. Ako ste tek ušli u vezu onda sigurno još u rukavu imate milijun pitanja i tema za razgovor. Faza kada se upoznajete s partnerom vam daje savršenu priliku da učite što vaš partner voli, i ovo će vam kasnije dati ideje o čemu pričati sa dečkom u vezi. U drugu ruku ako ste već dulje vremena u vezi i ako je malo splasnula ta radoznalost i žar u razgovoru s početka veze, tada je to potpuno normalno.

Upoznali ste navike jedan drugoga i znate kako funkcionirate. Ne postoji više neugodna tišina i misli kako morate nešto pričati kako ne bi ispali bezobrazni, dapače sada možda i cijenite tišinu. Ako vas ipak tu i tamo muči spoznaja da je tišine možda previše i ako se pitate o čemu pričati sa dečkom u vezi, tada krenite njegovati razgovor s osnovnim temama.

O čemu pričati sa dečkom i koje su najbolje teme za razgovor?

Ako ste u vezi i ako se već poznajete dovoljno dugo razgovor možda neće ići tako glatko kao u fazi upoznavanja. O čemu pričati sa dečkom u vezi? Pričajte o svakodnevici, možda pitanje “Što si danas radio” djeluje dosadno ali zapamtite da dečki vole kada se pokaže interes za njih, uostalom svaki novi dan donosi drugačiju priču. Ovdje je bitno da slušate, svatko od nas voli osjećaj kada ga se posluša nakon možda napornog dana.

Pričajte o svojim planovima, pitajte svog partnera što bi mogli za vikend, što bi mogli jesti, koji film pogledati. Iako opet zvuči dosta bazično, ovakvim pitanjima dajete partneru do znanja da vam je stalo do njegovog mišljenja i pitanje može potegnuti zanimljiv razgovor vezano za navedena pitanja. Pričajte o budućnosti, istina je da nitko ne zna što nam sutra donosi a kamoli budućnost, no važno je imati ciljeve.

Pokrenite razgovor u smjeru gdje se vidite u budućnosti, uvijek je zanimljivo vidjeti obje slike kako se stapaju u cjelinu. Postoji neko mišljenje da se sa dečkima ne može pričati kao s curama na kavi, ali iznenadit će vas činjenica da su dečki čak i veće babe u razgovoru nego djevojke. Glupo je reći da se s pravim dečkom nikada nećete zapitati o čemu pričati sa dečkom, ali većina njih će sama dati inicijativu za razgovor.

O čemu pričati sa dečkom i koje teme izbjegavati?

Svatko od nas ima određene teme razgovora koje izbjegava. Razlozi su brojni, i takve teme bi trebalo izbjegavati ukoliko one ne utječu direktno na vaš odnos u vezi. Neke od tema koje bi bilo poželjno izbjegavati su primjerice prošlost. Razgovor o prošlosti mnoge vrati u vrijeme kada nisu sebe voljeli i poštivali, vrati ih u doba kada su možda imali neko neugodno iskustvo koje žele zadržati za sebe. Nikada nemojte forsirati razgovor na ovakvu tematiku jer on može stvoriti kontra efekt.

Tema o obitelji je isto poželjno izbjegavati. U redu je pitati “Kako ti je majka i otac”, ali dublje teme zašto je netko u obitelji ovakav a netko onakav je svakako bitno izbjegavati. O čemu pričati sa dečkom kada vas zanimaju stvari iz njegove prošlosti ili njegov odnos sa obitelji? Pristup je bitan. Svatko od nas je imao prošlost i nekome je u redu vratiti se unatrag i podijeliti neke stvari danas sa prijateljem ili partnerom, dok drugi smatraju kako je prošlost svršeno vrijeme o kojemu nema smisla pričati.

Partner će vam jasno dati do znanja da li je otvoren za pričanje o prošlosti ili ne, bitno je poštivati odluku ma kakva ona bila. Razgovori o obitelji nekako uvijek iskrsnu i bitno je prepoznati kada prestati razgovarati o navedenoj temi. Mnoge svađe u vezama se baziraju na obitelji s jedne strane i usporedbama, što je svakako poželjno izbjegavati. Fokusirajte se na sebe i partnera, ne na obitelj i ljude okolo. Za kraj ukoliko ne znate o čemu pričati sa dečkom uvijek možete doći svome dečku i reći kako želite razgovarati o bilo čemu.

Tagovi: