Namještanju nema kraja. Bogati šeici kupili prvaka. Pobjednik se znao unaprijed!

klađenje na sport

Izgleda da je svojom izjavom prije dva dana Ibrahimović bio u pravu kad je rekao :" Argentina će biti prvak Svijeta"
No, evo jedan zanimljivi komentar Gospara Miša Mihočevića iz Dubrovnika, mudrog čovjeka, vrsnog poznavatelja Svjetskog Jet Seta i kretanja unutar istog, Prevoditelja i " starog mačka".
( da se razumijemo, Gaučosi su bili bolji, no podloga im je servirana u više navrata).
Pa kaže :
"Jutro.
Vlasnik kluba Paris Saint Germain u kojem je Messi najveća zvijezda, je Emir od zamislite Katara.
Emir od zamislite Katara je: najprije kupio FIFA-u i ovo nadmetanje, pa Saint Germain, pa Messija.
Kad smo tukli Bra'Sil, šeici od zamislite Katara, su pobacali mobitele i one pokrivke za marmeladu s glava i na tepisima odletjeli sa stadiona, "mnogo besni". Vlasniku mrsimo konce.
Jer je Emir od zamislite Katara, drukčije zamislio.
U vlasništvu mu je i ćopavi sudac iz Italije, i još barem poneki.
U drugom dijelu ove rasprave da navedem da smo izgubili i zato jer ne znamo dati gol. Pogotovo nakon što je nam je ćopavac spizdio znanje penalom bez VAR-enja. Za koji mu na prvu loptu jebo pas mater, a na drugu - jebiga, mora slušat gazdu ili vratit lovu.
Uglavnom i "općenito", prvak svijeta se zna od prije početka ovog grandioznog mafijaškog biznisa koji je nehoteć pokušala pokvariti neka tamo Hrvatska. Mala zemlja ponosnih ljudi, velikih sportaša, nesalomljivog duha. Emir se može propeti na najvišu devu ali ovako lijepu obalu ne može kupiti svim petrodolarima svijeta (osim ako HDZ ne odluči, kad malo razmisliš.)
Ostaje nam vidjeti je li Emir od zamislite Katara, odlučio i o bronzi, Bra'Sil je ispao sasvim neplanirano. No, kojigod plaćenik nam bude sudio, neka zna da ne može dirnuti u beskonačni ponos svih Hrvata - za ovoliko koliko nas ima, jebali  smo vam mater.
Živjeli naši momci na terenu, živjela naša ponosna Hrvatska!
Nama na ponos, FIFuljcima na sramotu.