Interskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Najbolja krema za bore

Ljepota i zdravlje

Najbolja krema za bore

Najbolja krema za bore u tridesetima

Sa godinama kako starimo tako se godine vide na našem licu u obliku malih borica već u ranim tridesetim godinama, naročito ako nepravilno njegujemo kožu, kasnije neće pomoći ni najbolja krema za bore. Izuzetno je važno kožu pravilno njegovati, očistiti od šminke, nahraniti vlagom i sve to započeti već prije tridesetih godina. Svaka mlada djevojka danas dobro je upućena da treba svoje lice pravilno očistiti od šminke kako bi koža njenog lica izgledala u skladu sa godinama. Naravno neke genetske faktore ne možemo izbjeći, ali njihovo djelovanje možemo usporiti.

Već u ranim tridesetima potrebno je posvetiti malo više pažnje koži lica osim pravilne njege nakon skidanja šminke. užurbani način života, stres, pušenje, često korištenje solarija i pretjerano izlaganje UV zrakama sunca dovest će kožu lica koja je najizloženija osim ruku, do stanja dehidracije. Stoga je vrlo važno kožu nahraniti hidratantnim kremama koje će dati koži lica dovoljno potrebne vlage.

Najbolja krema za bore u tridesetima je krema koja hidratizira kožu lica koju ćete nanijeti nakon što ste od šminke očistili kožu micelarnom vodicom, mlijekom za čišćenje lica. Uz to potrebno je dobro se naspavati jer će se na licu vidjeti svaka neprospavana noć u obliku lošeg tena, podočnjaka, te umorna, siva i beživotna koža na licu.

Najbolja krema za bore u četrdesetima

Navršili ste četrdesetu i primjećujete kako vaša koža na licu traži drugačiji oblik njege nego što ste to radili desetak godina prije. Nakon četrdesete najbolja krema za bore bit će vam potrebna prvenstveno za područje oko očiju jer su se pojavile prve bore na tom dijelu lica gdje je koža najtanja i najnježnija.

Svakako potrebno je vašu kožu cijelog lica nahraniti hidratantnim kremama, no u ovim godinama bit će potrebno da kreme imaju u svom sastavu vitamine E, C i D, te također da sadrže sastojke koji vas štiti od UV zračenja. No to ste već naučili i u tridesetima ako pravilno njegujete svoje lice od mladosti.

Najbolja krema za bore treba bit prilagođena vašem tipu kože, ukoliko je koža suha primijenit ćete kremu sa više hidratacije. Ukoliko je vaša koža lica sklona osjetljivosti, već ste naviknuli da morate paziti kakve kreme i kakvu šminku koristite zbog crvenila koje se može pojaviti jer je koža osjetljiva. U kasnim četrdesetima ćete primijetiti da se na vašem licu pojavljuju tragovi dubljih bora koje će se intenzivirati u novom desetljeću, pa ćete već potkraj četrdesetih potražiti kreme za dublje bore.

Najbolja krema za bore nakon pedesete

Svakodnevno smo u medijima zasipani reklamama čudotvornih krema koje otklanjaju bore u samo nekoliko primjena, ne vjerujete u to, zar ne? I imate pravo, ne postoji krema koja će samo u nekoliko dana obrisati bore koje se slažu godinama ukoliko niste već barem dva desetljeća brinuli o svojoj koži lica.

U pedesetima žene uobičajeno ulaze u period menopauze kada se hormonalna slika mijenja zbog tog procesa, a tako i koža lica postaje prošarana dubljim borama koje ne može otkloniti samo tako ni najbolja krema za bore. I dalje je potrebno u ovim godinama dovoljno hidratizirati kožu lica i pravilno njegovati skidanjem šminke pogotovo ako svaki dan stavljate puder na lice.

Uz potrebnu hidrataciju, najbolja krema za bore u pedesetima treba sadržavati još dva sastojka, kolagen i hijaluronsku kiselinu. Ova dva sastojka će utjecati na popunjavanje brazdi dubokih bora i zategnuti kožu. Bore neće nestati, ali će biti manje vidljive jer neće biti duboke, a vaša će koža lica dobiti mladenačkiji izgled. Ne zaboravite da njega uključuje i dnevnu i noćnu njegu, te obavezno treba sadržavati sastojke koji štite od UV zraka.

Tagovi:

Interskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu