Merz tablete za kosu nuspojave

Merz tablete za kosu nuspojave

Merz tablete za kosu, čvrste nokte i blistavu kožu

Ove tablete su registrirane kao dodatak prehrani, pa ipa, prije nego ih počnete uzimati posavjetujte se sa svojim liječnikom. Merz tablete za kosu, čvrste nokte i blistavu kožu su vitaminski kompleks velikog broja sastojaka u točno određenim omjerima i nisu isto što i obični multivitaminski pripravci. Obično se uzimaju 1 - 2 tablete poslije jela sa malo vode i tu dozu nikako ne bi trebali povećavati. Preporuka je provesti terapiju u proljeće i jesen, to je dovoljno.

Merz tablete za kosu usporavaju proces starenja, nadoknađuju manjak vitamina i minerala i potiču prirodne procese u tijelu, da bi vaša kosa bila čvršća i sjanija, koža zategnutija i glatka, a nokti će također očvrsnuti i biti lijepi. Iako je ovaj lijek dizajniran za žene, mogu ga uzimati i muškarci koji vode računa o svom zdravlju i izgledu, ali ove tablete nemojte davati djeci. Ako uzimate puno lijekova za druge bolesti, ove tablete mogu usporiti, oslabiti ili pojačati njihovo djelovanje.

Merz tablete za kosu sastav i djelovanje

Već je poznato da je to veliki vitaminski mix, a kod prve primjene, naročito kod zapuštenje kose, lomljivih noktiju i suhe i ispucale kože prave rezultate ćete vidjeti tek nakon 2 - 3 mjeseca uzimanja. Merz tablete za kosu sastav i djelovanje se prožimaju, a sadržavaju vitamine A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E, K, D, folnu i pantotensku kiselinu, biotin, željezo, cink, proteine soje u prahu, cistein i metionin. Ne uzimati ako ste preosjetljivi na bilo koji sastojak.

Merz tablete za kosu oprezno trebaju uzimati osobe koje uzimaju lijekove za hipertenziju, može im biti pojačano djelovanje, a žene koje uzimaju kontracepciju trabaju posebno paziti jer djelovanje kontraceptiva može biti oslabljeno. Ako prehranom unosite dovoljno navedenih sastojaka, morate biti na oprezu da se u tijelu ne nakuplja nečega previše, iako narod kaže da "od viška glava ne boli", ovakvi viškovi mogu biti štetni za vaš organizam i početi se ponašati kao laksativi.

Merz tablete za kosu i moguće nuspojave

Ako već osjećate u tijelu hipervitaminozu, vama ove tablete ne trebaju. Pročitajte uputu o lijeku kako bi vam bila jasna djelovanja merz tablete za kosu i moguće nuspojave. trudnice ovaj lijek ne bi smjele uzimati na svoju ruku, bez da se posavjetuju sa svojim liječnikom. Ako već uzimate neke multivitamine, ove tablete vam ne trebaju. Ako uzimate bilo kakve pripravke s retinolom, također vam se ovaj dodatak prehrani ne preporučuje, morate se odreći jednoga ili drugoga.

Merz tablete za kosu rijetko izazivaju nuspojave, još rjeđe alergijske reakcije, ali se može dogoditi alergijska reakcija na samo jedan sastojak. Kao i kod drugih lijekova, sve je pitanje mjere, za najbolji učinak držite se preporučene doze, ako ste zaboravili uzeti tabletu, nikada ne uzimajte zbog zaborava dvostruku dozu, uzmite sljedeću tabletu kada je vrijeme za novo uzimanje i nastavite uzimati prema rasporedu. Važni nutrijenti iz ovog lijeka nisu dobri samo za kosu, kožu i nokte, oporavljaju cijeli organizam.


Tagovi: