Kako krema za samotamnjenje utječe na kožu

Kako krema za samotamnjenje utječe na kožu

Kako krema za samotamnjenje prikriva nedostatke na vašoj bijeloj koži

Vremena kada je mliječno bijela koža značila gospodski izgled su već odavno zaboravljena, danas izgled preplanulosti pokazuje tko je u trendu, a tko nije. Ako pri tom ne želite onu grubu i nejednaku pocrnjelost seoskih cura iz prošlog stoljeća, želite izgledati kao da ste tek ostavili za sobom neku sunčanu plažu ili kao da redovito posjećujete solarij. Kako krema za samotamnjenje prikriva nedostatke na vašoj bijeloj koži znaju najbolje svjetlopute osobe koje očajavaju nad svakom plavom žilicom koja se ocrtava na njegovoj svjeloj koži.

Čemu se mučiti s tim kada efekt preplanulosti možete dobiti na jednostavan način. Aristokratski bijelo se više ne nosi i ako niste pobornik kvarcanja, a ne volite izležavanje na suncu, krema za samotamnjenje je za vas najbolji izum i idealna pomoć da za samo 45-60 minuta izgledate savršeno preplanulo i u trendu. i to bez izlaganja štetnim UV zrakama, ujednačeno tamna po cijelom tijelu, bez bijelih, žutih i crvenih mrlja.

Kako postići prirodni izgled potamnjelosti upotrebom krema za samotamnjenje

Ulja, sprejevi i kreme za nijansiranje vaše kože do željene nijanse ovise o kvaliteti izabranog proizvoda, pigmenata vaše kože i pigmenata u izabranoj kremi. Nemojte škrtariti kod kupovine ovih proizvoda, radije kupite skuplji i kvalitetniji, nego da se poslije ljutite nad lošim učinkom jeftine kreme. Kako postići prirodni izgled potamnjelosti upotrebom krema za samotamnjenje, nanosite kremu na čistu i potpuno suhu kožu, najbolje prije spavanja.

Naročito pazite na otkrivene dijelove tijela; lice, vrat, dekolte, ruke, noge, krema za samotamnjenje mora se nanositi polako i ravnomjerno. Naročito pazite na tjelesne pregibe te prste na rukama i nogama, gdje znaju ostati izdajničke bjeline. Ne oblačite odjeću na sebe sve dok se krema dobro ne upije. Neka ne bude ni prehladna soba u kojoj se "pocrnjujete", pa da se prebrzo morate obući, ali ni pretopla, jer ćete se znojiti i dobiti neželjene mrlje. I najmanja kapljica vode može stvoriti mrlju, zato se tuširati možete tek sutra ujutro.

Jedina tamna boja kože bez sunca i bez solarija se postiže korištenjem krema za samotamnjenje

Zbog UV zraka sve više se izbjegava klasično sunčanje iako sunce ima i korisne učinke na ljudsko zdravlje. Strah od melanoma (rak kože) je glavni razlog za porast prodaje proizvoda za kućno samotamnjenje. I solariji su zbog nekih loših iskustava sve manje popularni. Jedina tamna boja kože bez sunca i bez solarija se postiže korištenjem krema za samotamnjenje, samo se treba pravilno izabrati proizvod i pravilno ga nanositi. Ne idite spavati prije nego se utrljana krema osuši.

Možda je dobro za početi sa nekim light proizvodom, dok ne otkrijete kako vaša koža reagira i ne steknete vještinu jednoličnog nanošenja kreme. Koristite higijenske rukavice dok nanosite kremu, napravite plan i redoslijed koje dijelove tijela želite potamniti, jer neki dijelovi tijela brže i bolje tamne (noge). Za kutove oko očiju i pregibe nosa možete koristiti štapić za uho, spužvicu ili čak tampon. Kada se izvještite krema za samotamnjenje će postati saveznik vaše ljepote i atraktivnosti.


Tagovi: