Kredit bez platne liste

Financije

Kredit bez platne liste

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 01.12.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Da li je moguć kredit bez platne liste?

Kao što znamo svijet se vrti oko novca. Taj novac katkada zna zafaliti i onda se okrećemo kreditima i drugim načinima financiranja. Ako ste k tome nezaposleni vjerojatno vas zanima da li je moguć kredit bez platne liste. Ukoliko vam novac toliko nedostaje da ne možete zadovoljiti osnovne životne potrebe, onda se radi o gorućem problemu i potreban vam je odgovor odmah. Dolaženje do kredita ukoliko ste nezaposleni predstavlja izazov ali nije i nemoguće. Kredit bez platne liste je moguć za svakog onog koji ponudi dovoljno osiguranje kredita. To može biti hipoteka ili zalog kakve pokretnine. Jednom riječju: zajmodavac želi biti siguran da će se moći naplatiti od vas ukoliko nećete izvršavati svoje obveze. Ipak, imajte na umu jednu stvar: vaša obveza je imati plan prema kojem ćete jasno izračunati i moći otplaćivati kredit tako da do naplate iz hipoteke ili zaloga pokretnine uopće ne dođe. Odgovoran pristup je najvažniji.

Kredit bez platne liste preko banke

Svi znamo da nedostatak novca može voditi u poprilično neugodne situacije. Ako imate novčane obveze koje ne možete zadovoljiti, to može voditi u velike probleme. Upravo zato, vrijedi istražiti postoji li kredit bez platne liste. Krediti su svugdje i dobra vijest je što je je tržište u kojemu se natječu krediti veoma konkurentno, što znači da će biti puno povoljnijih opcija za vas. Ako želite ići tradicionalnim putem preko banke, to je u redu. Ipak su banke glavna asocijacija zajmodavca kada se spomenu krediti. Da bi kredit bez platne liste bio vaš, banka će analizirati sve što može kako bi smanjila svoj rizik. To će uključivati analizu vaše kreditne sposobnosti, aktualnih prihoda, prihoda u prošlosti, imovinu koju imate kao i vaše ponašanje u različitim ugovornim odnosima, točnije, kasnite li s plaćanjem i tome slično. Ako vam banka ne odobri kredit, dobra vijest je što vam na raspolaganju stoje i razni online krediti preko interneta.

Kredit bez platne liste preko online kredita

Kao što smo spomenuli, banke će se katkada ustručavati omogućiti vam kredit jer predstavljate risk za njih koji ne žele podnijeti. Ako se brinete hoćete li moći dobiti kredit bez platne liste, dobra vijest je što su vam na raspolaganju različiti online krediti. Ponuda je široka, i ako upišete kredit bez platne liste online na vašu tražilicu, primijetit ćete da postoji mnogo opcija. Veoma je pozitivan faktor što takav kredit možete ugovoriti iz udobnosti vlastitog doma bez da gubite vrijeme na odlazak u banku. Negativna strana je što među tim online zajmodavcima postoji i puno prevaranata i lihvara, stoga morate dobro paziti koga ćete odabrati za vašeg zajmodavca. Savjetujemo da ugovorite kredit kod onog zajmodavca koji ima reputaciju sigurnog i poštenog. Pri tome se možete služiti i forumima i iskustvima ljudi koji su već uzimali kredite. Isto tako, prije potpisivanja ugovora dobro pročitajte sve ugovorne odredbe i pazite na svaki detalj.

Tagovi: