Koliko košta priključak struje

Financije

Koliko košta priključak struje

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 01.02.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Znate li koliko košta priključak struje?

Ako ste npr. u postupku izgradnje kuće i to na zemljištu na kojem ne postoji nikakav priključak za struju, to vam može predstavljati problem. U tom trenutku se pitate koliko košta priključak struje i kako nabaviti. Cilj ovog članka je da vam ponudi odgovor na ta pitanje. Ako gradite kuću na zemljištu na kojem nema priključka za struju, morat ćete od HEP-a tražiti da vam takav priključak osposobi.

Za to ćete naravno i platiti. Priključak ćete dobiti na način da ishodite potvrdu glavnog projekta jer bez nje nećete dobiti niti građevinsku dozvolu. Ako vas zanima koliko košta priključak struje, morat ćete ispuniti i podnijeti HEP-u zahtjev za priključenje na mrežu. Prilikom ispunjavanja spomenutog zahtjeva morat ćete odgovoriti na neka pitanja kako bi osoblje moglo specificirati vašu uslugu. Najvažnije od tih pitanje jest odabir vrste priključka, tj. da li vam treba jednofazni ili trofazni. Isto tako, morate znati koju će snagu priključak imati.

Koliko košta priključak struje i što sve trebate znati?

Ako želite priključak za struju da biste spojili vašu novoizgrađenu kuću sa strujom, vjerojatno imate nekoliko pitanja. Jedno od njh zasigurno je koliko košta priključak struje. Odgovor na to pitanje ovisiti će o nekoliko faktora, npr. treba li vam jednofazni ili trofazni priključak. Nadalje, važno pitanje je i kolika je snaga takvog priključka. Tako postoje priključci od 4,60 kw, 5,75,7,36 Kw itd.

Ovakve spomenute vrijednosti odnose se na jednofazni priključak, Kod trofaznog priključka moguće su snage od 11 kw, 13 kw, 17 kw pa sve do maksimalnih 27 kw. Isto tako, cijena će ovisiti o mjestu gdje tražite priključak. Tako je jedinična cijena po kw 1350 kn, ali za Grad Zagreb ona je 1700 kn. Ako na ovo obračunate i pdv doći ćete do iznosa od 300 eura. Na to morate nadodati i naknadu za priključenje koje npr. za traženu snagu od 7 kw iznosi 1650 eura. Kao što vidite, odgovor na pitanje koliko košta priključak struje jest: puno!

Kako da saznam koliko košta priključak struje i koji priključak odabrati?

Ako ste novi u postupku izgradnje kuće i spajanja kuće sa strujom, vjerojatno ne znate odgovore na puno pitanja. Ipak, čestitamo vam na hrabrosti. Malo ljudi danas se usudi upustiti u izgradnju kuće na svoju ruku. Stoga se sigurno pitate koliko košta priključak struje. Osim toga, kako znati odabrati uopće kakav vam priključak treba? Sve su to pitanja koja vam u datom trenutku mogu zadavati prave muke.

Ako upišete na internetsku tražilicu koliko košta priključak struje, naići ćete na stranice HEP-a. Upravo se njima trebate voditi jer upravo ćete od HEP-a u konačnici kupovati priključak. Kako ne biste bili ničime iznenađeni, najbolje je da proučite spomenute stranice. Isto tako, vjerojatno ćete se upitate koji da priključak iskoristite, jednofazni ili trofazni? Za obiteljske kuće uobičajeno je da se uzima jednofazni priključak od 7 kw ili 9 kw, ovisno o vašim potrebama. Stoga izračunajte kakve su vam energetske potrebe i u skladu s tim donesite odluku.
Tagovi: