Kako znati koliki mu je

Kako znati koliki mu je

Jednostavni trik za prepoznavanje koliki mu je

I dok je većina ženskih aduta odmah vidljivo, to se ne može reći i za suprotni spol. I dok mnoge žene tvrde kako ih ne zanima veličina penisa, već što on može s njime - budite uvjereni da se određeni postotak zapitao koliki mu je. I dok možda nije najprimjerenije odmah na prvome spoju postaviti pitanje vezano za veličinu alata, slobodni ste to učiniti. Da li postoji neki drugi način za saznati koliki mu je? Svakako. Ako želite unaprijed znati kakav vas provod ispod plahti očekuje s novim muškarcem, tada je dovoljno da svoji pogled preusmjerite na njegove ruke.

Ruke, točnije, prsti mogu otkriti s čime ćete se možda susresti. Prsti su jako dobar pokazivač onoga što se krije u hlačama. Da li je ovo zaista istinit trik? Istraživanje koje je provedeno na 144 muškaraca pokazuje kako muškarci s duljim prstenjakom imaju dulji penis. Iako je sasvim normalno da muškarci imaju malo dulji prstenjak od kažiprsta, znanstvenici tvrde da je ovo najjednostavniji način za predvidjeti što se krije između nogu pojedinog muškarca.

Načini koji vam mogu pomoći otkriti koliki mu je

Ponekad će se muškost ocrtati ispod hlača (osobito ako je siva trenirka u pitanju), no mnogi muškarci se ipak vole odjenuti prikladno za izlazak. Kako onda prepoznati koliki mu je? I dok su danas izmišljene brojne i neizravne metode koje mogu pomoći u procjeni koliki mu je, većinom je riječ o mitovima. Kao iz prve ruke otkriti veličinu? Jedan maleni slučajni dodir može sve otkriti. Maleno i bezazleno hrvanje rukama može dovesti do slučajnog prelaska vaše ruke preko njegovog međunožja.

Želite nešto slobodniju provjeru? Sjednite mu u krilo tijekom razgovora, i malo po malo se namještajte kako bi bolje osjetili što se to nalazi ispod vaše stražnjice. Osjećate se još slobodnije? Završite večer uz maženje. Nježno razmjenjivanje poljubaca i dodira uvijek odvede ruku na "krivo" mjesto. Ovo je najbolji način za provjeru veličine, jer na intiman način možete priječi preko područja više puta i tako ustanoviti koliki je i da li postepeno raste.

Ideje za spoj kako bi saznali koliki mu je

Prvi spojevi često se odnose na odlazak u kafić, kino ili restoran. Cilj ovakvog spoja je upoznati osobu, no želite li ga zaista upoznati onda morate znati koliki mu je. Što napraviti ako ste na spoju u kafiću, kinu ili restoranu? Najstariji trik je svakako slučajno prolijevanje pića po njegovom međunožju. Ovdje ćete se naravno potruditi da sanirate štetu, što znači da ćete obrisati višak tekućine s hlača, što vam dalje dovoljno vremena da istražite o kakvom alatu se zapravo radi.

Vi birate spoj? Odaberite bazen, wellness, saunu. Uže kupaće hlače svakako otkrivaju koliki mu je, a plus to možete bolje vidjeti i druge adute poput golih prsa, ruku i nogu. Naravno, ako se osjećate dovoljno hrabrom, tada možete i ispipati određene dijelove tijela. Razne metode, savjeti i trikovi vam možda mogu pomoći u procijeni same veličine penisa, no njegovu punu veličinu i tvrdoću osjetiti ćete tek onda kada odlučite odnos podići na razinu više.


Tagovi: