Kako zavesti curu

Ljubav i veze

Kako zavesti curu

Kako zavesti curu, kako napraviti prvi korak

I dok mnogim dečkima kao i muškarcima prilaženje curi ne predstavlja problem, ima onih koji su nešto manje samopouzdani i sramežljivi. Što s dečkima koji nisu samopouzdani i koje hvata nervoza u blizini cure? Postoji neko krivo mišljenje da cure vole samo macho samouvjerene tipove kojima ništa nije bed. Cure itekako vole sramežljive i misteriozne dečke koji su u jednu ruku promišljeni. Većina cura jako dobro zna koliko se određeni frajeri trude oko nje, tako da loš ulet nikako ne prolazi bez obzira na to što dolazi sa strane zgodnog i samouvjerenog frajera. Da, istina je da većina cura ima sliku svog idealnog frajera u glavi, no većinu puta se ta slika razbi kada se pojavi dečko koji je sve ono suprotno ali bolje od onoga što si je zamišljala. Kako napraviti prvi korak i kako zavesti curu? Prvo je bitno za znati kako nisu sve cure iste i da plaćanje pića jednoj curi može biti zgodan ulet, dok drugoj curi to može biti smiješni pokušaj. Klasično upucavanje može proći, ali većina cura će se na to nasmijati samo iz pristojnosti. Prije prilaženja curi uvijek je bitno da dečko ima na pameti koji je njegov as u rukavu ili adut. Primjerice ako je dečko dobio nekada kompliment sa strane prijateljice ili cure da ima lijepe oči ili osmijeh tada bi to trebao iskoristiti u osvajanju cure. Kako zavesti curu s time? Pogled u oči i iskren osmijeh otvara sva vrata.

Kako zavesti curu, pravila ponašanja

Cure vole frajere koji imaju dobar smisao za humor i frajere koji nisu fokusirani samo na sebe. Ako dečko ima moć nasmijati curu ima šanse i za puno više, osobito ako uz to pokaže na neki način da ima i brižnu stranu. Kao i kod cura, i kod dečka vrijedi vrlo jednostavno pravilo a to je „budi prirodan i budi svoj“, jer ako treba glumiti da osvoji curu onda nije niti suđeno. Kako zavesti curu ima određena pravila ponašanja, a oni se sastoje od basic pristojnosti, osmijeha, manira. Kada dečko priča s curom bitno je da je opušten, pristojan, nasmiješen, pogled u oči tijekom razgovora je svakako plus. Nabacivanje ponekog pristojnog komplimenta je isto poželjno, isto tako poželjno je da kompliment nije klasičan nego pomalo neobičan. „Kako imaš lijepe oči“ i slični komplimenti je nešto što je sto puta čula, zato valja biti originalan. Cure vole kada se nešto na njima primijeti, ovo im daje do znanja da ste ju promatrali i vidjeli nešto što vam se sviđa. Kako zavesti curu? Lagano, osnova je da ju nasmijete i da razgovor uvijek bude u tijeku i zanimljiv.

Kako zavesti curu, budi ono što jesi

Lakše reći nego učiniti. Gluma pred curama nikada dobro ne prođe, jer već nakon nekoliko spojeva maske padaju i otkriva se tko je kakav zapravo. Iskren pristup je uvijek najbolji. Kako zavesti curu ne mora biti proces, ne mora biti plaćanje cuge i ostale klišej gluposti. Današnja vremena su pomalo iskrivila pogled na mnoge stvari, pa i te što cura želi od dečka i što dečko želi od cure. Kako zavesti curu? Bilo bi najbolje kad bi se svaki dečko prije nabacivanja zapitao kako bi on želio da mu priđe cura i taj isti način primijenio na curi. Pristojnost, osmijeh, dobar smisao za humor je svakako recept za osvajanje cure. Ako određenu curu ne oduševljava navedeno i ako više pada na dečke iz teretane koje znaju pričati samo o masi to više priča o njoj samoj kakva je. Svatko od nas je drugačiji, bilo da je riječ o curi ili dečku. Svi mi imamo stvari koje nas privlače i odbijaju, zato je najbolje da se pri predstavljanju nekome tko nam se viđa budemo upravi takvi kakvi jesmo.

Tagovi: