Kako vratiti izbrisane pozive

Tech

Kako vratiti izbrisane pozive

Znate li kako vratiti izbrisane pozive pomoću posebnog programa?

Ako ste korisnik mobilnog uređaja, kao što vjerojatno jeste jer veliki broj ljudi je, sigurno vam se dogodilo da iz nekog vama poznatog razloga izbrišete popis telefonskih poziva. Taj razlog može biti zato što vam nestaje memorijskog prostora ili pak ne želite da netko drugi vidi koje ste pozive obavljali. U tom trenutku nerijetko se može dogoditi da ste izbrisali neke pozive koje niste htjeli izbrisati, pa se pitate kako vratiti izbrisane pozive. Nećemo ulaziti u motive koji stoje iza vaše želje da brišete izbrisane pozive ili da ih vraćate, već ćemo objasniti na najjednostavniji način kako vratiti izbrisane pozive.

Ako vam se to učestalo događa, najbolji način je svakako instalirati program koji će vam služiti kao back-up i raditi kopije vaših podataka te vam omogućavati oporavak tj. vraćanje izbrisanih podataka kada god vi to zaželite. To je ujedno i najlakši način kako vratiti sve podatke koji vam fale, bilo da su to izbrisani pozivi, slike, poruke ili nešto treće.

Kako vratiti izbrisane pozive ako nemam instaliranu aplikaciju?

U prijašnjem poglavlju smo vam objasnili kako vratiti izbrisane pozive pomoću posebnog programa koji je za to namijenjen. Vjerojatno se pitate o kojem programu se radi i kako ga nabaviti? Ne brinite, na raspolaganju vam je nekoliko programa koji se bave upravo tim. Jedino što morate napraviti je u tražilicu upisati pojmove poput “data recovery app” i odaberite onu aplikaciju koja ima najbolje recenzije.

Međutim, postoji dobra vjerojatnost da vam se problem s izbrisanim pozivima dogodio prije nego što ste instalirali spomenutu aplikaciju. Iako ste si obećali da ćete skinuti aplikaciju da vam se ubuduće ne dogodi ista greška, u ovom trenutku jedino do čega vam je stalo jest do vraćanja tih izbrisanih poziva. Da li je moguće i kako vratiti izbrisane pozive ako nemate spomenutu aplikaciju? Dobra vijest je da je navedeni postupak moguć i bez aplikacije. Budući da se radi o složenijem postupku, u idućem poglavlju ćemo vam objasniti kako se to radi

Evo kako vratiti izbrisane pozive brzo i jednostavno

Ako se pitate kako vratiti izbrisane pozive jer niste instalirali aplikaciju koja vam omogućuje jednostavno vraćanje izbrisanih podataka, u nastavku ćemo vam opisati kako svejedno možete spasiti svoje podatke. Najprije trebate preuzeti aplikaciju pod nazivom Android oporavak podataka, pod pretpostavkom da koristiti Android sustav. Taj program trebate instalirati na svom računalu. Ono što iduće trebate napraviti jest spojiti svoj mobilni uređaj s računalom putem usb kabela.

Nakon što vaše računalo prepozna da se mobitel spojio, na vama je da napravite sljedeće korake: Za Android 2.3 ili starije verzije otiđite na postavke uređaja, a zatim aplikacije, pa stavka razvoj a potom opcija pod nazivom: USB ispravljanje pogrešaka. Isti je postupak i za verzije Androida od 3.0 do 4.2. Ako imate Android 4.2 ili nove verzije, stisnite na postavke, a zatim opciju O telefonu i dodirnite broj izrade mnogo puta dok se ne pojavi poruka ” Vi ste zada programer. Potom odite pod opciju zapisnici poziva i kliknite “Vrati”. To je način kako vratiti izbrisane pozive.

Tagovi: