Kako vratiti izbrisane poruke

Tech

Kako vratiti izbrisane poruke

Kako vratiti izbrisane poruke na WhatsAppu

Prije nego saznate kako vratiti izbrisane poruke na WhatsAppu, trebate provjeriti je li aktivirana funkcija automatskog sigurnosnog kopiranja WhatsAppa. U suprotnom neće biti načina da pronađete svoje poruke. Kada se prvi put otvori, WhatsApp mora biti konfiguriran. Da biste pronašli sigurnosne kopije podataka, morate koristiti isti telefonski broj i isti Google ili Apple račun koji ste koristili pri stvaranju sigurnosnih kopija. Na prvom zaslonu koji se pojavi unesite broj svog mobitela (bez 0), zatim dodirnite NEXT ili Done gotovo u gornjem desnom kutu zaslona na iOS -u.

Na Androidu aplikacija tada nudi pronalaženje i vraćanje sigurnosne kopije s Google diska. Za to su mu potrebna dopuštenja kako bi mogao pristupiti određenim podacima pohranjenim na vašem telefonu. Dodirnite NASTAVI, a zatim dopustite WhatsAppu pristup vašim kontaktima i dokumentima dodirivanjem DOZVOLI na svakom zahtjevu. Nakon što se odobre dopuštenja, WhatsApp prikazuje sigurnosnu kopiju koju je pronašao, pokazujući vam datum i vrijeme izrade. Samo dodirnite gumb Vrati, pri dnu zaslona na Androidu ili u gornjem desnom kutu na iPhoneu. WhatsApp tada pokreće postupak obnove podataka. Pričekajte nekoliko sekundi ili minuta.

Na stranici koja se pojavi na kraju operacije jednostavno pritisnite gumb Dalje za nastavak konfiguracije aplikacije. Dovršite konfiguraciju aplikacije pritiskom na gumb Gotovo pri samom dnu stranice. Konačno se prikazuje glavno sučelje WhatsAppa. Sve što trebate učiniti je konzultirati svoje razgovore kako biste pronašli izbrisane poruke. Sada kada znate kako vratiti izbrisane poruke na whatsappu jednostavno to i napravite.

Kako vratiti izbrisane poruke na Facebook-u

Ako imate iPhone ili iPad i zanima vas kako vratiti izbrisane poruke iz Messengera, pročitajte onda ovaj tekst koji će vam pokazati kako to učiniti pomoću aplikacije Messenger za iOS i preglednik Safari. Za početak pokrenite aplikaciju Messenger s početnog zaslona vašeg iPhonea ili iPada. Ako ne želite ili ne možete instalirati aplikaciju Messenger na svoj uređaj ili ako tražite drugi način pristupa arhiviranim porukama, možete upotrijebiti preglednik Safari koji je već instaliran na vašem uređaju i web -verziju platforme Messenger.

Prvo pokrenite Safari s popisa aplikacija na svom iPhoneu ili iPadu, upišite https: //www. messenger. com u gornju traku (ili upišite vezu izravno, ako čitate ovaj vodič na svom uređaju), kliknite na Gumb Aa pri vrhu, zatim na gumbu Zatraži web mjesto na radnoj površini koji se pojavljuje na novoj ponuđenoj ploči za pristup destkop verziji Messenger. com. Sada kliknite gumb (⋮) u gornjem desnom kutu i dodirnite okvir web stranice radne površine da biste to provjerili.

Nakon što se stranica ponovno učita, unesite svoje korisničko ime i lozinku za Facebook kada se to od vas zatraži i pritisnite gumb Prijava. Zatim kliknite gumb postavke u gornjem lijevom kutu i odaberite Arhivirani chatovi na novom izborniku kako biste pronašli razgovor koji vas zanima. Jednom kada pročitate ovaj tekst znati ćete kako vratiti izbrisane poruke na Facebook-u.

Kako vratiti izbrisane poruke na gmailu

Zanima vas kako vratiti izbrisane poruke na gmailu? Onda pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome kako vratiti izbrisane poruke na gmailu. Dobra vijest s Gmailom je da usluga nudi nekoliko načina za oporavak izbrisanih e -poruka. To uključuje izravno poništavanje brisanja i vraćanje iz koša za smeće. I na kraju, također je moguće kontaktirati Google i zatražiti pomoć. Kad izbrišete e -poruku u Gmailu, u donjem lijevom kutu zaslona može se pojaviti mala obavijest koja kaže “Razgovor je premješten u otpad”, zajedno s gumbom “Odustani”. Pritisnite gumb “Odustani” i e -poruka će se vratiti natrag u vašu pristiglu poštu, u izvornoj mapi.

Napomena, ova značajka “Otkaži” dostupna je samo nekoliko sekundi nakon zahtjeva za brisanjem. Stoga ćete morati brzo djelovati da biste kliknuli na “Odustani”. Ako niste imali vremena za to, samo slijedite sljedeći korak. Google pohranjuje izbrisane e -poruke u mapu za smeće i tamo ih čuva 30 dana prije nego što ih izbriše. To znači da imate 1 mjesec za vraćanje bilo koje nenamjerno izbrisane e -pošte.

Tagovi: