Kako uštedjeti novac u New Yorku

Financije

Kako uštedjeti novac u New Yorku

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:47
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako uštedjeti novac na smještaju u New Yorku

New York je jedan od najskupljih gradova u svijetu, stoga je važno znati kako uštedjeti novac tijekom boravka u njemu. Smještaj je jedna od najvećih stavki u proračunu, no postoji nekoliko načina kako uštedjeti novac na njemu.

Prvo, razmislite o boravku u hostelima umjesto u hotelima.

Hosteli su obično puno jeftiniji od hotela, a nude slične usluge. Također, možete razmotriti opciju dijeljenja sobe s drugim putnicima kako biste dodatno smanjili troškove.

Drugo, razmislite o boravku u nekom od predgrađa New Yorka. Cijene smještaja u predgrađima su obično niže nego u samom gradu, a javni prijevoz će vas lako dovesti do centra grada.

Također, možete razmotriti opciju najma apartmana preko Airbnb-a ili sličnih stranica.

Treće, provjerite ponude i popuste na internetskim stranicama za rezervaciju smještaja. Mnoge stranice nude popuste na smještaj u New Yorku, posebno izvan sezone.

Četvrto, razmislite o boravku u hotelu koji nudi besplatni doručak ili kuhinju u sobi.

Na taj način možete uštedjeti novac na hrani.

Konačno, ako ste spremni na avanturu, razmislite o couchsurfingu. Couchsurfing je opcija u kojoj možete boraviti kod lokalnih stanovnika besplatno. Ovo je sjajan način da uštedite novac i upoznate nove ljude.

Uštedjeti novac na smještaju u New Yorku nije teško ako znate gdje tražiti. Razmislite o ovim opcijama i pronađite najbolju za vaš proračun.

Kako uštedjeti novac na hrani i piću u New Yorku

Kako uštedjeti novac na hrani i piću u New Yorku je jedno od najčešćih pitanja koje turisti postavljaju pri planiranju posjeta ovom gradu. New York nudi mnogo opcija za jelo i piće, no cijene su obično visoke. Slijede neki savjeti kako uštedjeti novac na hrani i piću u New Yorku.

Prvo, izbjegavajte restorane u samom centru grada.

Restorani u turistički popularnim područjima su obično skuplji od onih u drugim dijelovima grada. Također, izbjegavajte restorane s pogledom na atrakcije poput Empire State Buildinga, jer su cijene hrane i pića u tim restoranima znatno više.

Drugo, razmislite o street foodu. New York je poznat po svojim uličnim prodavačima hrane, a cijene su obično pristupačne. Možete probati neke od najboljih hot dogova, pizze ili kebaba u gradu za manje od 10 dolara.

Treće, razmislite o kupovini hrane u trgovinama umjesto odlaska u restorane.

Postoji mnogo trgovina hrane u gradu koje nude razne proizvode. Možete kupiti sendviče, salate i voće za manje od 10 dolara i uživati u pikniku u nekom od parkova u gradu.

Četvrto, razmislite o odlasku u happy hour. Mnogi barovi i restorani nude happy hour popuste na pića i hranu.

Možete uživati u koktelima i grickalicama po povoljnim cijenama.

Konačno, razmislite o korištenju kupona i ponuda. Mnoge internetske stranice nude kupone i ponude za restorane u New Yorku. Također, neke kreditne kartice nude popuste na restorane i piće.

Ukratko, postoji mnogo načina kako uštedjeti novac na hrani i piću u New Yorku. Razmislite o ovim savjetima i pronađite najbolju opciju za vaš proračun.

Kako uštedjeti novac na turističkim atrakcijama u New Yorku

New York je prepun turističkih atrakcija, no posjet ovim atrakcijama može biti skup. Slijede neki savjeti kako uštedjeti novac na turističkim atrakcijama u New Yorku.

Prvo, razmislite o kupovini CityPASS-a. CityPASS je karta koja vam omogućuje posjet pet najpopularnijih atrakcija u gradu po povoljnoj cijeni. Ova karta uključuje posjet Empire State Buildingu, Muzeju američke povijesti, Muzeju prirodnih znanosti, Top of the Rocku i opciju za posjet ili kružnu vožnju trajektom do Statue of Liberty i Ellis Islanda.

Drugo, razmislite o posjetu besplatnim atrakcijama. New York nudi mnogo besplatnih atrakcija poput Central Parka, Muzeja moderne umjetnosti i Nacionalnog muzeja indijanskih naroda.

Treće, razmislite o posjetu atrakcijama izvan sezone.

Cijene ulaznica obično su niže izvan sezone, a gužve su manje.

Četvrto, razmislite o korištenju kupona i ponuda. Mnoge internetske stranice nude kupone i ponude za turističke atrakcije u New Yorku. Također, neke kreditne kartice nude popuste na ulaznice za atrakcije.

Konačno, razmislite o razgledavanju grada pješice ili biciklom. Ovo je sjajan način da uštedite novac i istovremeno doživite grad na drugačiji način.

Ukratko, postoji mnogo načina kako uštedjeti novac na turističkim atrakcijama u New Yorku. Razmislite o ovim savjetima i pronađite najbolju opciju za vaš proračun.
Tagovi: