Online Cinema - gledaj filmove online

Najbolji filmovi i serije dostupni online

Pronalaženje klasika iz svijeta kina nikada nije bilo tako jednostavno!

Kako skinuti film

Tech

Kako skinuti film

Znate li kako skinuti film?

Ako imate računalo i internet, vjerojatno ste svjesni mogućnosti koje su vam na raspolaganju i koje niste imali prije. Tako je jedna od njih mogućnost skidanja filmova. Ako se pitate kako skinuti film u nastavku ćemo vam objasniti postupak. Znajte da je postupak koji ćemo objasniti nezakonit zbog zaštite autorskih prava, stoga se koristite postupkom na svoju odgovornost.

Da biste skinuli film, najprije morate skinuti program koji se zove BitTorrent, ili uTorrent. To je program putem kojeg ćete skidati filmove. Nakon što instalirate spomenutu aplikaciju, iduće što morate napraviti jest otići na neku od stranica poput pirate bay i sličnih koji sadrže filmove. U tražilicu spomenutih stranica upišite naziv filma koji želite skinuti. Dobit ćete rezultate pretrage koje zatim poredajte po najvećem broju ljudi koji već imaju skinuti taj film. Ako vas zanima kako skinuti film, iduće što trebate napraviti je odabrati link za film i skinuti tzv. “torrent” putem kojega će se automatski otvoriti program koji ste već skinuli i preko kojeg će se skinuti željeni film.

Znate li kako skinuti film sa Youtube-a?

Ako ste pronašli neki zanimljiv film na YouTubeu i htjeli bi ga skinuti tako da ga u svakom trenutku možete gledati, čak i ako nemate internetsku vezu, u nastavku ćemo vam objasniti kako skinuti film sa YouTube-a. Najispravniji i zakoniti način kako skinuti film sa YouTube-a jest da se preplatite na premium uslugu putem koje možete skidati videozapise sa ove stranice.

Ipak, takva preplata naravno nije besplatna. Iako ćete na taj način moći najbrže i najpouzdanije skidati filmove, vjerojatno vas odbija činjenica da ćete morati plaćati preplatu. Stoga ćemo vam iznijeti drugi način na koji možete skidati filmove sa YouTube-a, način koji nije zakonit ali je brz i učinkovit. Jednostavno, utipkajte u tražilicu pojam “youtube to MP4”, kliknite na prvu stranicu koja vam se ponudi. Tamo ćete u za to predviđeno mjesto zalijepiti URL link od videa koji želite skinuti, potom stisnuti “convert” a zatim “download”. U svega par minuta, imat ćete video na svom računalu.

Kako skinuti film s popularnih platformi?

U prethodnim poglavljima smo vam objasnili kako skinuti film putem torrenta i YouTubea. Međutim, ako ste veliki ljubitelj video platformi poput Netflixa ili HBO GO-a i ako vas zanima kako skinuti film s tih platformi, postupak je vrlo jednostavan.

Razloga za skidanje filmova ima mnogo, npr. idete na put gdje nećete imati pristup interneta u svakom trenutku a želite gledati svoj omiljeni film ili svoju omiljenu seriju, veoma će vam koristiti ako možete skinuti taj film ili seriju i pogledati ih kad god vi to zaželite neovisno o dostupnosti internetske veze. Dobra vijest je što su spomenute video platforme predvidjele tu vašu potrebu i omogućile vam da skinete željeni film. Ono što trebate napraviti je kliknuti na film koji želite i prije nego što ga pokrenete u opcijama odabrati mogućnost pod nazivom “download”. Ovisno o veličini videa će trajati skidanje, ali vrlo brzo ćete ga imati na svom računalu ili mobitelu.

Tagovi:

Online Cinema - gledaj filmove online

Najbolji filmovi i serije dostupni online

Pronalaženje klasika iz svijeta kina nikada nije bilo tako jednostavno!