Kako se ponašati nakon prevare

Kako se ponašati nakon prevare

Kako se ponašati nakon prevare, ne kopajte po ranama

Ako spadate u onu skupinu ljudi koji redovoto tvrde da mogu oprostiti, ali ne mogu zaboraviti, onda ovo trebate obavezno pročitati. Kako se ponašati nakon prevare, ne kopajte po ranama, ostavite emotivnu bol zbog prevare u prošlosti, kamo i pripada. Ne potežite u svakoj novoj svađi tu temu i ne inzistirajte na istini i samo istini, ne tražite detalje i priznanja, jer ih ionako nećete dobiti. Pozabavite se sobom i koliko ste doprinijeli toj prevari.

Savjeti o tome kako se ponašati nakon prevare se mogu razlikovati od para do para, jer svaki ljubavni odnos ima neke svoje specifičnosti, ali uvijeki smisla proanalizirati u kojem trenutku ste bili zaokupljeni više nečim drugim, a ne partnerom i je li prevara rezultat toga što se partner osjetio zanemaren. Ako ste dobili dijete i majčinstvo je gurnulo partnera u ulogu promatrača, prevarit će vas, ali samo zato jer ga niste uključili u zajedničku roditeljsku brigu o djetetu i doprinijeli ste toj prevari.

Kako se ponašati nakon prevare, ojačajte svoje samopouzdanje

U ljubavnim i bračnim odnosima se često događa da pojedinačne partnerske osobnosti utope u tom odnosu, jer se identicifiraju sa brakom, izgube svoj personality, svoj glas, misle da se moraju slagati u svemu, što donosi monotoniju i dosadu i na kraju neizbježnu prevaru. Kako se ponašati nakon prevare, ojačajte svoje samopouzdanje, vratite svoje JA, pronađite ponovo svoj izgubljeni glas, progovorite kad treba i vratite onu napetost u vaš ljubavni odnos koja vas je i spojila.

Češće se žene utope u emotivnom odnosu, ali događa se i muškarcima, partneri prestanu razgovarat, sve se počne uzimati zdravo za gotovo. Podrazumijevanja i pretpostavke bukvalno ubiju strast i eto prevare koja je pokušaj bijega iz te dosade. Kako se ponašati nakon prevare, ojačajte svoje samopouzdanje obrtanjem uloga, počnite izlaziti sa svojim starim društvom kojeg ste se odrekli za ljubav svog partnera. Ako imate djecu neka ih čuva partner kada je vaš slobodni dan, on će učiti biti roditelj i kako je vama bilo dok ste se pitali gdje je i s kim je.

Kako se ponašati nakon prevare i treba li ju vratiti

Ponekada prevara ozdravi ljubavni odnos koji je zaglavio u žabokrečini igranja unaprijed zacrtanih uloga. Pogađanje nečijih želja i očekivanja ubija prirodnu komunikaciju i rađa želju za bijegom od tog glumatanja i prevara se onda lako dogodi. Kako se ponašati nakon prevare i treba li ju vratiti, vrijedi li tu pravilo "klin se klinom izbija". Trebate li i vi prevariti partnera da shvatite u čemu je vic i kako se to lako dogodi, čak i bez emocija.

Ponekada metoda "milo za drago" doista osvijesti oboje partnera, jer shvate da su oboje ranjivi i da oboje mogu jednako povrijediti jedno drugo. Pa, kako se ponašati nakon prevare, sjediti na svetom tronu ispravnosti i optuživati ili odgovoriti prevarom na prevaru i nakon toga razgovarati "na ravnoj nozi" i zdravo, da bi mogli i oprostiti i zaboraviti. Ovim se ne zagovara prevara, ali ako mislite da se vama to nikako ne može dogoditi iskušajte prijedlog, djelovat će kao protuotrov kod zmijskog ugriza.


Tagovi: