Kako se ponaša muž koji ima ljubavnicu

Kako se ponaša muž koji ima ljubavnicu

Muž koji ima ljubavnicu mijenja svoje navike

Odnosi u braku su početkom braka puni strasti, nježnosti, pažnje i s vremenom se ti odnosi smiruju kako se bračni partneri naviknu jedan na drugoga. Osnova veze u braku je povjerenje koje oba bračna partnera imaju prema drugome, no ponekad se događa da jedan od partnera izigra to povjerenje i iz različitih razloga započne prevaru bračnog partnera.

Žena može svojom intuicijom prepoznati neke signale koji upućuju na to da je partner vara i da ima ljubavnicu. Moguće je da će muž promijeniti neke svoje navike i to u kratkom periodu na što bi žena trebala obratiti pažnju. U velikoj većini slučajeva to ne mora značiti da muž ima ljubavnicu već je odlučio poraditi na sebi kako bi bio u korak sa svojom privlačnom ženom.

No, ima i sutuacija kada je prevara u pitanju, pa on posvećuje više pažnje svom izgledu kao na primjer do sada se nije brijao svaki dan i odjednom je brijanje svaki dan uz mirišljave kolonjske postao dio rituala. Češće izbiva iz kuće jer ostaje duže na poslu, ide s kolegama na piće poslije posla a do sada to nije radio, troši više novaca nego prije.

Muž koji mijenja odnos prema ženi ima ljubavnicu

Suprug je često odsutan u vašem društvu, sjedite u svom domu i ne razgovarate već je svatko u svom svijetu, čak i kada započnete razgovor on je nezainteresiran za temu ili vaše probleme, a prije je znao davati svoje mišljenje i svoje savjete. Kada priča o nekoj vašoj prijateljici ili kolegici s posla kao da mu sline cure i uzbuđen je tom temom, svakako obratite pažnju i na druge signale.

Muž koji ima ljubavnicu u nekim slučajevima ima naviku pokazivati ljubimoru i optužvati vas da ste vi ti koji radite prevaru kako bi sakrili svoju prevaru. U vašem je društvu nervozan i svadljiv, pronalazi mane koje su možda i prije bile prisutne ali mu nisu smetale, a možda ih je izmislio.

Drugi ekstrem je da vas je iznenada počeo zasipati poklonima, izlascima, putovanjima što je odraz grižnje savjesti i na neki način se želi iskupiti. Muž koji ima ljubavnicu možda s tim poklonima zapravo želi pretvoriti vas izgledom koji bi sličio izgledu ljubavnice pa na taj način iskazuje nezadovoljstvo vašim izgledom. Ali ima i slučajeva da uopće ne primjećuje i nezainteresiran je vašim izgledom. Te najvažnija promjena prema vama je da seksualno nije zainteresiran za vas uopće ili vrlo malo što za vašu vezu donedavno nije bilo uobičajeno.

Muž koji ima ljubavnicu laže i skirva

Primjetili ste neke signale, intuicija vam govori da nešto nije u redu, razgovorom ništa ne potižete, ne preostaje vam nego da pronađete dokaze. Ukoliko vam rodbina ili prijatelji žele nešto reći i vidite da se čudno ponašaju u društvu vas i muža vjerojatno im je neugodno jer imaju saznanja da vas muž vara. Pokušajte ih navesti da vam otvoreno kažu ili im se požalite da ste primjetili promjene u ponašanju svog muža, pa ih to možda potakne da vam kažu što znaju.

Skrivanje mobitela, sms poruka, mailova, posjedovanje skrivenog drugog mobitela zasigurno su znači da se nešto događa s vjernosti vašeg muža. Ukoliko ste primjetili i druge signale, nemojte se izluđivati i provjerite mužev mobitel iako je to narušavanje njegove privatnosti, ali to možda može dovesti do rješenja. Čak ako i muž primjeti da ste mu kopali po mobitelu sjednite i suočite se s njim i pokušajte otvoreno razgovarati. Ako dobro poznajete svog muža znat ćete da li vas je slagao, rijetki su oni koji priznaju jer time gube udobnost doma jer bi vas mogao izgubiti. Pravi dokaz da se nešto događa je otisak ruža ili druge kozmetike na odjeći vašeg muža, kao i osjet ženskog parfema na njemu.


Tagovi: