Kako se ljubiti u usta

Ljepota i zdravlje

Kako se ljubiti u usta

Kako se ljubiti u usta i zašto su poljupci važni?

Da bi znali kako se ljubiti u usta prvo moramo znati odgovor na pitanje zašto su sami poljupci važni? Poljupci su vrata koja vode k ljubljenju. Mali i nevini poljupci će često dovesti do vatrenijeg razmjenjivanja poljubaca ili točnije ljubljenja. Kako se ljubiti u usta je pitanje koje sa sobom nosi mnogo pod pitanja kao kada mogu koristiti jezik, kada moram nagnuti glavu s strane? I dok naravno postoji “pravilni vodič” za ljubljenje, istina je da je odgovor na navedeno pitanje morate shvatiti sami sa svojim partnerom ili partnericom.

Mali poljubac ili vatreno ljubljenje, svi znamo kako su oni znakovi ljubavi između dvoje ljudi i kako su intimna “stvar”. Istraživanja danas pokazuju kako su poljupci kao i ljubljenje bitan faktor u održavanju veze ili braka jer su zapravo pokazivatelj zadovoljstva. Iako mnogi od nas ne obraćaju veliku pažnju na tematiku poljubaca, oni su itekako važni. Zapravo oni su prva velika stepenica za intimu s našim partnerom. Možda niste znali, ali osoba koja nas privlači također ima veliku ulogu u tome kako ćemo se ljubiti.

Kako se ljubiti u usta i kako izgleda pravilno ljubljenje?

Ljubljenje je svakako jednako bitno i muškarcima i ženama. Što sve utječe ne ljubljenje i kako se ljubiti u usta? Prvi bitan faktor je svakako partner kojeg smatramo privlačnim, a zatim dolazi njegova urednost. Kada pričamo o urednosti, pričamo o samoj higijeni usta. Poželjan je svjež dan i lijepi zubi, kod žena je još poželjno da imaju što manje šminke na usnama, iako naravno razmazani ruž nakon strastvenog poljupca je svako sexy. Kako se ljubiti u usta? Potrebno je naravno približiti se privlačnoj osobi više nego inače i polako joj dati do znanja koje su vam namjere.

Krenite polagano s nježnim poljupcima na usnama. Za početak bi bilo poželjno izbjegavati jezik, ali ukoliko baš to želite tada možete sa svojim jezikom samo lagano proći po usnama svog partnera. Ako vaš partner želi prihvatiti ovakav poljubac tada će vam to pokazati s otvaranjem usana. Ono što nikako ne biste trebali zaboraviti je koristiti ruke kada se ljubite. Primite svoju osobu za struk, oko vrata, zagrlite ju i privucite k sebi, nemojte se bojati pokazati što želite. Poželjno je također da malo mijenjate način ljubljenja, malo pomaknite glavu, ljubite se malo s usnama pa sa jezikom, gricnite usnu.

Kako se ljubiti u usta i koje su najčešće pogreške?

Sada kada ste pobliže upoznati s pravilima kako se ljubiti u usta, bilo bi u redu da se upoznate i s najčešćim greškama. Znamo svi kako u filmovima poljupci uvijek izgledaju i fenomenalno, osobito kada se pojavi požuda i strast kod obje strane i kada krene vatreno hvatanje. Naglasak na filmovi, zašto? U stvarnom svijetu ovo se kategorizira kao agresivno ljubljenje. Da, zvuči vatreno, ali isto tako ono može dovesti do kontra efekta od željenog. Možda zvuči suludo ali bitno je prosuditi trenutak kada ste oboje za agresivniji pristup ljubljenju a kada ne, jer realno nitko ne voli prisilno ljubljenje s jezikom i forsiranje.

Kako se ljubiti u usta sa sobom nosi još jednu čestu pogrešku, osobito kod početnika, a to je krivo ciljanje. Mnogi od nas zatvaraju oči prilikom ljubljenja, i nekad će usne zalutati na nos, bradu ili negdje drugdje. Srećom ovakav incident može ispasti simpatičan i dovesti do pravilnijeg ljubljenja. Za kraj, pravilno ljubljenje zahtjeva rad, točnije praksu kako bi se ono usavršilo.

Tagovi: