Kako pronaći dečka

Ljubav i veze

Kako pronaći dečka

Kako pronaći dečka u ovim modernim vremenima?

Moderna tehnologija nam je svakako po pitanju mnogo čega olakšala život, no čak i ovdje mnogi nailaze na određene prepreke. Pitate se koje? Iako danas preko raznih aplikacija možemo birati što želimo u budućem partneru, to nekako narušava samu čar upoznavanja. Naravno, nekada nije bilo lako otići van i priči osobi koja vam se sviđa jer je to bio jedini način za dobiti broj.

Generalno gledajući, dečku je lakše priči curi nego obrnuto, što nas dovodi do pitanja kako pronaći dečka u ovim modernim vremenima? Statistički gledano danas se mnogi parovi upoznaju upravo online preko raznih dating aplikacija. Razmislite si malo bolje i sigurno znate barem jedan par koji se ovako upoznao. Da li je odgovor na pitanje kako pronaći dečka upravo online i preko dating aplikacija ili društvenih mreža? Djelomično.

Prednost ovakvog upoznavanja je što već unaprijed imate sliku i priliku osobe, točnije po opisu profila možete vidjeti kako netko izgleda i što voli. I dok je ovo zaista najpristupačniji i najbolji način na upoznavanje nekog, ovakva vrsta upoznavanja već nekako unaprijed ubije onu određenu čar. Razgovori koji su se nekada vodili na dugim kavama ili večerama sada se tipkaju preko poruka. Ovisno o tome kakva je cura, danas dečke možemo pronaći online ili naravno offline u stvarnome svijetu.

Kako pronaći dečka i kako pristupiti dečku?

Bilo da je u pitanju online ili offline upoznavanje, kako pronaći dečka je pitanje koje zahtjeva odgovor. Uzmimo za primjer da želite upoznati dečka vani, od kuda krenuti? Obratite se prvo svojim prijateljicama koje vas znaju, neka od njih sigurno ima prijatelja od prijatelja ili dečkovog prijatelja koji voli upoznavati nove ljude. Što kada recimo vidite zgodnog dečka na ulici ili u tramvaju / busu?

Samopouzdanje je svakako potrebno, no i male riječi ohrabrenja poput “priđi mu” mogu motivirati da ulovite ono što želite. Priđite dečku s osmijehom i recite nešto poput “sviđa mi se tvoja majica pa sam te morala pitati gdje si ju kupio”. Dečki vole hrabrost kod cura, zapravo smatraju ju vrlinom. Kako bi osvojili dečka bitno je znati flertovati, pogled u oči i osmijeh će otkriti puno toga. Flertovanje je ključno u upoznavanju novih ljudi.

Povećajte si šanse za upoznavanjem nekoga odlaskom na piće ili ručak sami, vjerujte da scenariji gdje muškarac prilazi stolu nisu samo rezervirani za romantične filmove. Također ako ste vani sami i ako primijetite nekog dečka koji vam se svidi napravite hrabar potez gdje vi njemu šaljete piće. Što ako već možda imate neku simpatiju?

Tada je bitno skupiti malo hrabrosti i krenuti u “napad”. Započnite kratak razgovor i na kraju na staromodan način zapišite broj svog mobitela i ostavite mu s riječima “Nadam se da ćemo nastaviti ovaj razgovor”. Ukratko, načini kako pronaći dečka su brojni, ali pristup s vaše strane zahtjeva malo odvažnosti i možda pomalo ludosti.

Kako pronaći dečka i kako znati da je on onaj pravi?

Dečka možete upoznati bilo gdje i bilo kada, no pitanje kako znati da je on onaj pravi je zapravo pravo pitanje. Da bi znali što želimo od budućeg partnera moramo prvo znati sebe i svoje želje. Nažalost ne postoji neka čarobna formula koja će nam nakon par susreta reći “Ovaj nije za tebe”, upravo zato je bitno ne žuriti u odnose poput veze već upoznavati osobu postepeno prije vezanja. Bitno je ne žuriti se u cijelome procesu kako pronaći dečka, taj proces treba shvatiti kao zabavu kroz koju upoznajemo sebe i svoje samopouzdanje koje će na kraju privući onog pravog.

Teško je nekada se samo prepustiti, ali ponekad je to ono što moramo. Nekada spojevi i upoznavanje novih ljudi neće ići planirano, zato je važno prepustiti se i vjerovati u onu da se ljubav dogodi onda kad najmanje očekuješ. Da li postoji najbolji savjet za kako pronaći dečka? Odgovor je ne. Svaka cura je drugačija i svaka cura traži nešto drugo, a to što traži zna samo ona i sukladno tome treba tražiti budućeg partnera.

Tagovi: