Kako prepoznati da voli drugu

Ljepota i zdravlje

Kako prepoznati da voli drugu

Kako prepoznati da voli drugu i da postoji potreba za drugom osobom?

Normalno je da se nakon nekog vremena u svakome od nas pojavi želja za nečim novim i drugačijim. Određene veze ili brakovi znaju upasti u određenu monotoniju i ovdje se često pojavi potreba za nekom novom i uzbudljivijom osobom. I dok većini ovo bude samo želja u glavi, mnogi isto tako navedeno realiziraju. Sve kreće od osjećaja da niste više poželjni, da vas partner ignorira itd.

Kako prepoznati da voli drugu i da postoji potreba za drugom osobom? Promjene u ponašanju su svakako prvi znak, i ovdje je odmah bitno sjesti i popričati prije nego veza ili brak ode u smjeru u kojemu nema povratka. Razgovor je uvijek najbolji lijek za sve, to je nešto što mnogi zaboravljaju u odnosima. Bez obzira što vas mučilo i zašto, bitno je obratiti se some partneru i riješiti problem.

Svaka osoba je drugačija, i isto tako moramo poštivati ukoliko partner baš sada ne želi razgovarati o tome što vas muči, ali ukoliko se razgovor uvijek izbjegava onda je to svakako još jedan znak da nešto nije u redu. Kako prepoznati da voli drugu ako ne želi razgovarati? Sami najbolje znate svog partnera i njegove promjene u ponašanju, no za svaki slučaj vam donosimo najčešće naznake.

Kako prepoznati da voli drugu i koje su naznake?

Promjene u ponašanju ne možemo sakriti ma koliko se trudili. Kako prepoznati da voli drugu bez da morate istraživati? Sljedeći znakovi mogu biti dobar kazivatelj; Vaš partner se jednostavno emocionalno udaljio od vas, nema gledanja u oči, nema pitanja “Kako si provela dan”, kao niti malenih dodira koji predstavljaju znak pažnje. Ukoliko živite skupa to možete prepoznati i po odnosu koji se sveo na život kao s cimerom a ne sa partnerom, nema više sexa i sve je bazirano na prijateljskom odnosu.

Ne provodi više vrijeme s vama kao prije, što jasno daje do znanja da više niste prioritet. Ne trudi se oko odnosa niti oko toga da se razgovara o osnovnim stvarima koje su potrebne za funkcioniranje veze. Ponekad se može pojaviti i nedostatak novaca s neopravdanim troškovima. Nema više izlazaka, izleta, zabavnih večeri uz gledanje filmova, zajedničkih večera ili ručkova itd.

Ovdje se jasno može prepoznati kako je neka druga žena prioritet a ne vi. Kako to možemo zaključiti? Muškarci imaju u svom životu samo par važnih žena, njihovu majku i sestru i naravno vas. Često je cura ili žena uvijek prioritet, a kada vi to prestanete biti iz nekog razloga to znači da je odnos u njegovo glavi krenuo nizbrdo. Kako prepoznati da voli drugu se može razlikovati u znakovima, ali nabrojani su svakako najlakši način za to utvrditi.

Kako prepoznati da voli drugu i što učiniti?

Sada kada znate naznake za kako prepoznati da voli drugu, bitno je znati što i učiniti po pitanju toga? Prije bilo kakvog napada na partnera, osobito bez ikakvih dokaza, bilo bi pametno da ga na pristojan način zamolite za razgovor s naznakom da je ozbiljno. Ozbiljni razgovori teško padaju svima i svi ih se jedva čekaju riješiti. Što ako partner izbjegava razgovor i nikad nema vremena?

Tada je najbolje doći i direktno reći partneru kako sve znate i da nema potrebe za muljažom, njegova reakcija će biti odgovor na vaše pitanje. Ako se ispostavi da su vaše tvrdnje točne, tada kreče onaj najgori dio a to je suočavanje sa istinom i prekid. Prekid može i ne mora biti, ovisno o tome koliko ste vi i partner spremni pokušati opet i oprostiti mu.

Varanje je često teška tema za mnoge, osobito kada se traže razlozi zašto. U slučaju priznanja najbolje i najzdravije je za vas da krenete dalje sa saznanjem da zaslužujete bolje. Kako prepoznati da voli drugu je određenim ženama lak zadatak, a određenim težak. Mnoge žene će tako radije živjeti u lažnom uvjerenju nego se suočiti s istinom. Još jednom naglašavamo da je razgovor najvažniji, čim se pojavi prvo zrno sumnje nemojte se ustručavati razgovarati.

Tagovi: