Kako prebaciti novac sa paypala na karticu

Kako prebaciti novac sa paypala na karticu

Zatraži brzi kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:00
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Evo kako prebaciti novac sa paypala na karticu!

Paypal je postao jedan od najpopularnijih oblika plaćanja i kupovine preko interneta. Osim što predstavlja siguran i kriptiran način internetske kupovine, također je jako prilagođen kupcu te ga je lako koristiti. Ako ste upravo vi korisnik paypala, možda i dalje imate određena pitanja u vezi funkcija koje paypal pruža. Točnije, pitanja poput kako prebaciti novac sa paypala na karticu.

Postupak nije kompliciran i u nastavku ćemo vam objasniti kako to učiniti. Najprije, imajte na umu da se novac može prebaciti jedino ako imate paypal račun unutar EU. Ako je tome slučaj, iduće što trebate napraviti jest ući tj. ulogirati se u svoj paypal račun. Tamo odaberite opciju pod nazivom Moj novčanik, a zatim opciju "Prenesi novac". Zatim odaberite iznos koji želite prenijeti i to povrdite klikom miša. To je način kako prebaciti novac sa paypala na karticu. Ubrzo ćete vidjeti da je novac sjeo na vaš račun. Ako se to nije dogodilo unutar istog dana, nemojte se brinuti i dajte mu vremena barem do idućeg radnog dana.

Kako prebaciti novac sa paypala na karticu brzo i jednostavno!

Fleksibilnost u prijenosu novca između paypala i tekućeg računa uvijek je dobra stvar. Ovisno o tome gdje vam je potrebno više novaca, na tu karticu možete prebaciti sredstva kako bi izvršili željene transakcije. Taj postupak mora biti što jednostavniji i lakši kako bi korisnici mogli jednostavno prebacivati željena novčana sredstva između računa.

Upravo tako jednostavan postupak je tim iz paypala omogućio svojim korisnicima. U nastavku ćemo vam reći kako prebaciti novac sa paypala na karticu. Najprije, otiđite na službenu stranicu paypala na kojoj se morate prijaviti na svoj račun. Prijavit ćete se na način da upišete svoju e-mail adresu i lozinku. Nakon toga kliknite na opciju prijava i uđite u svoj osobni račun. Tamo odaberite opciju pod nazivom "Pošalji sredstva". U tom prozoru ćete imati mogućnost prijenosa novčanog iznosa na drugog korisnika. Pod rubrikom prima ispunite podatke za primatelja te unesite željeni iznos novca te stisnite pošalji. To je način kako prebaciti novac sa paypala na karticu.

Kako prebaciti novac sa paypala na karticu koja nije vaša

U prethodnom poglavlju smo objasnili način kako prebaciti novac sa paypala na karticu koja je vaša. Međutim, što ako želite prebaciti novac na karticu koja nije vaša? To možete učiniti na nekoliko načina i u nastavku ćemo vam objasniti kako. Najprije, morate znati sve pojedinosti o banci na čiji račun želite prebaciti sredstva. Stoga, ako vas zanima kako prebaciti novac sa paypala na karticu koja nije vaša, npr. od banke, morat ćete znati podatke poput BIC Banke, zatim PIB Banke, korespondentni račun banke, koji je broj računa i primatelja, koji je broj bankovne kartice.

Dobro je i obavijestiti banku da će se takva transakcija izvršiti. Nakon što ispunite sve relevantne podatke stisnut ćete opciju potvrda transakcije i novac će ubrzo biti prenesen na željenu destinaciju. O takvom transferu ćete imati i potvrdu koju ćete moći isprintati. Ako vas brine da li je takva vrsta transakcije sigurna, ne brinite, radi se o jednoj od najsigurnijih stranica za takve transakcije.


Tagovi: