Kako pratiti supruga

Ljubav i veze

Kako pratiti supruga

Kako pratiti supruga, zrno sumnje

Određena doza sumnje je prisutna u svakoj zdravoj vezi, “zrno sumnje” nije nužno loša stvar, naprotiv ona je znak da nam je stalo do našeg partnera. Strah od varanja je realan, osobito ako ste se prije našli u situaciji da ste bili prevareni sa strane vašeg partnera. Statistike danas kažu kako oba spola podjednako varaju, ali isto tako govore kako su žene nešto vještije u sakrivanju dokaza nego muškarci. Varanje je danas nažalost dio mnogih odnosa.

Po navedenome kako pratiti supruga bi trebao biti lagan posao koji će brzo uroditi odgovorima, no da li je realno odmah se baciti u akciju istraživanja? Razgovor bi svakako trebao biti prvi na listi kada pričamo o sumnjama. Prije samog procesa istraživanja najpametnije bi bilo da se popriča s suprugom vezano za vaše sumnje. Brak se ipak zasniva na iskrenosti i lojalnosti prema partneru.

Intimni razgovori su teški, mnogi ih izbjegavaju kako se ne bi prikazali kao ranjivi ili previše osjećajni, no oni su itekako važni kada se radi o ozbiljnim optužbama. Da, razgovori mogu rezultirati lažnim uvjerenjima kako je sve u redu, ali s razgovorom barem možete vidjeti reakcije i govor tijela vašeg partnera. Što ako ne želite razgovor, što ako odmah želite znati kako pratiti supruga? Tada možete razmotriti neke od navedenih opcija.

Načini kako pratiti supruga

Razmotrimo scenarij gdje je razgovor sa suprugom urodio plodom, točnije određene sumnje su se potvrdile, što dalje? Najjednostavniji način kako 100% utvrditi svoje sumnje je dolazak do njegovog mobitela i prekopati ga za dokaze. Uzimanje mobitela je svakako najjednostavniji način, ali mobitel može sadržavati lozinku i samo uzimanje mobitela može dovesti do svađe i neugodne situacije.

Kako pratiti supruga bez da on zna? Prva opcije je da slijedite svog supruga. Možete ga slijediti sami, zamoliti nekoga od prijatelja da to učini umjesto vas, ili možete unajmiti privatnog detektiva koji nudi opciju praćenja partnera. Zvuči filmski, no važno je naglasiti da nije. Privatni detektivi nisu jeftina opcija i ishod može biti drugačiji od onoga što želite.

Također morate biti svjesni da detektivu morate dati uvid u svoj osobni život i problematiku u njemu što često nije ugodno iskustvo. Kako pratiti supruga bez drugih ljudi? Ovdje na scenu nastupaju razne aplikacije za mobitel koje vam pružaju detaljni uvid u sadržaj na mobitelu supruga. Dovoljno je da samo da u internet pretraživanje upišete “Aplikacija za praćenje” i slijedite upute vezane za instalaciju.

Kako pratiti supruga, što očekivati?

Postoje razne opcije kako pratiti supruga, no isto tako postoje i razni ishodi navedenog. Ishodi praćenja mogu biti pozitivni ili negativni. Imajte na pameti da se samo povjerenje u vezi ili braku gradi sporo i godinama i da se može srušiti uistinu brzo. Kako pratiti supruga je stvar koja zahtjeva ne samo oprez nego i promišljenost.

Kada je dvoje ljudi skupa normalno je da svako od njih ima svoju privatnost izvan odnosa, prije istraživanja važno je da znate da zazirete u tu privatnost i zapitajte se kako bi vama bilo da vaš partner to radi vama. Kako na najbezbolniji način riješiti sumnje? Razgovorom! Razgovor je za mnoge težak, osobito za partnera koji je već bio varan sa strane bivših partnera, no iskrenost je uvijek bezbolnija opcija nego laž.

Razgovorom možete utvrditi dosta toga, iako osoba može lagati govor tijela će ga odati. Također možete primijeniti opciju gdje pratite supruga i kasnije ga pitate gdje je bio i što je radio i tako na sasvim jednostavan način utvrditi da li su vaše sumnje opravdane ili ne. Na kraju svega ishod se može odviti na dva načina, onaj gdje ćete se smijati sami sebi što ste opće imali sumnju, ili onaj gdje ćete se uvjeriti da su vaše sumnje bile opravdane.

Tagovi: