Kako otvoriti PayPal račun

Kako otvoriti PayPal račun

Koraci za otvaranje PayPal računa

Kako otvoriti PayPal računPayPal je jedan od najpopularnijih načina plaćanja na internetu. Ovaj sustav omogućuje korisnicima da brzo i jednostavno obavljaju online transakcije bez potrebe za unosom podataka o kreditnoj kartici svaki put kada kupuju nešto na internetu. Ako želite otvoriti PayPal račun, slijedite ove korake:1.

Koraci za otvaranje PayPal računaPrvi korak u otvaranju PayPal računa je odlazak na službenu web stranicu PayPal-a. Tamo ćete pronaći gumb "Registriraj se" koji će vas odvesti na stranicu za registraciju. Na ovoj stranici morat ćete unijeti svoje osobne podatke, uključujući ime, prezime, adresu e-pošte i lozinku.Nakon što unesete svoje podatke, bit će vam zatraženo da potvrdite svoju adresu e-pošte. To možete učiniti klikom na poveznicu koju ćete primiti u e-pošti koju vam je PayPal poslao.Nakon što potvrdite svoju adresu e-pošte, morat ćete unijeti svoje osobne podatke, uključujući adresu, broj telefona i datum rođenja.

Također ćete morati odabrati način plaćanja koji želite koristiti s PayPal-om.2. Potrebni dokumenti za otvaranje PayPal računaZa otvaranje PayPal računa ne trebate nikakve posebne dokumente. Jedino što će vam biti potrebno je važeća adresa e-pošte i kreditna ili debitna kartica koju želite povezati s vašim PayPal računom.3.

Kako povezati bankovni račun s PayPal računomAko želite povezati bankovni račun s PayPal računom, to možete učiniti nakon što otvorite račun. Da biste to učinili, idite na stranicu "Postavke" u vašem PayPal računu i odaberite "Poveži bankovni račun". Slijedite upute na zaslonu kako biste unijeli podatke o svom bankovnom računu i potvrdili svoj identitet.Nakon što povežete bankovni račun s PayPal računom, moći ćete prebacivati novac između vašeg PayPal računa i bankovnog računa. Također ćete moći primati novac izravno na svoj bankovni račun putem PayPal-a.Ukratko, otvaranje PayPal računa je jednostavan proces koji zahtijeva samo nekoliko osnovnih koraka. Nakon što otvorite račun, moći ćete brzo i jednostavno obavljati online transakcije bez potrebe za unosom podataka o kreditnoj kartici svaki put kada kupujete nešto na internetu.

Potrebni dokumenti za otvaranje PayPal računa

2. Potrebni dokumenti za otvaranje PayPal računaZa otvaranje PayPal računa ne trebate nikakve posebne dokumente. Jedino što će vam biti potrebno je važeća adresa e-pošte i kreditna ili debitna kartica koju želite povezati s vašim PayPal računom.Kada se registrirate za PayPal račun, bit će vam zatraženo da unesete podatke o svojoj kreditnoj ili debitnoj kartici. To je potrebno kako biste mogli koristiti PayPal za plaćanje robe i usluga na internetu. PayPal će zatim provjeriti vašu karticu kako bi se osigurali da je vaša kartica valjana i da imate dovoljno sredstava na računu.Ako nemate kreditnu ili debitnu karticu, možete otvoriti PayPal račun i povezati ga s bankovnim računom.

Međutim, ovaj proces može potrajati nekoliko dana jer PayPal mora provjeriti vaš bankovni račun kako bi se osigurali da je vaš račun valjan.U nekim slučajevima, PayPal može zatražiti dodatne dokumente kako bi potvrdili vaš identitet. To se obično događa kada se registrirate za PayPal račun izvan svoje zemlje ili kada obavljate velike transakcije. Ako vam PayPal zatraži dodatne dokumente, bit će vam poslana uputa o tome koje dokumente trebate poslati.Ukratko, za otvaranje PayPal računa ne trebate nikakve posebne dokumente, osim važeće adrese e-pošte i kreditne ili debitne kartice. Ako nemate karticu, možete povezati PayPal račun s bankovnim računom, ali ovaj proces može potrajati nekoliko dana. U nekim slučajevima, PayPal može zatražiti dodatne dokumente kako bi potvrdili vaš identitet.

Kako povezati bankovni račun s PayPal računom

3. Kako povezati bankovni račun s PayPal računomAko želite povezati bankovni račun s PayPal računom, to možete učiniti nakon što otvorite račun. Da biste to učinili, idite na stranicu "Postavke" u vašem PayPal računu i odaberite "Poveži bankovni račun".

Slijedite upute na zaslonu kako biste unijeli podatke o svom bankovnom računu i potvrdili svoj identitet.Kada povežete bankovni račun s PayPal računom, moći ćete prebacivati novac između vašeg PayPal računa i bankovnog računa. To je korisno ako želite prebaciti novac s PayPal računa na bankovni račun ili obrnuto.Da biste prebacili novac s PayPal računa na bankovni račun, idite na stranicu "Povlačenje" u vašem PayPal računu i odaberite bankovni račun na koji želite prebaciti novac. Unesite iznos koji želite prebaciti i kliknite na gumb "Povuci".

Novac će biti prebačen na vaš bankovni račun u roku od nekoliko dana.Ako želite prebaciti novac s bankovnog računa na PayPal račun, idite na stranicu "Dodaj novac" u vašem PayPal računu i odaberite bankovni račun s kojeg želite prebaciti novac. Unesite iznos koji želite prebaciti i kliknite na gumb "Dodaj novac". Novac će biti prebačen na vaš PayPal račun u roku od nekoliko dana.Važno je napomenuti da PayPal može naplatiti naknadu za prebacivanje novca između vašeg PayPal računa i bankovnog računa.

Ova naknada varira ovisno o zemlji i valuti u kojoj se obavlja transakcija.Ukratko, povezivanje bankovnog računa s PayPal računom omogućuje vam prebacivanje novca između vašeg PayPal računa i bankovnog računa. Da biste to učinili, idite na stranicu "Postavke" u vašem PayPal računu i slijedite upute na zaslonu. Važno je napomenuti da PayPal može naplatiti naknadu za prebacivanje novca između vašeg PayPal računa i bankovnog računa.
Tagovi: