Kako osvojiti curu koja te odbija

Kako osvojiti curu koja te odbija

Kako osvojiti curu koja te odbija

Ljubav je mnogima od nas jedna od najbitniji stavki u životu, te je svima cilj da si pronađu svoju savršenu partnericu ili partnera s kojim si možemo zamisliti ostatak našega života. No, život nema milosti te ćemo često se susretati s odbijanjem i preprekama. Jedno od takvih stvari se može dogoditi da vas vaša simpatija odbije, što može itekako nas povrijediti, ne samo naše osjećaje već i naš ego, posebice kada su u pitanju muškarci.

Kako osvojiti curu koja te odbija može biti podosta teško, jer se drugi put morate puno više pripremiti kako biste doprijeti do njenog srca. Zato ćemo vam mi kroz ovaj članak pomoći i reći vam kako osvojiti curu koja te odbija možete i vi! Više ne morate misliti da je nemoguće i da nemate šanse kod nje, jer sve ovisi o tome kakav je vaš pristup i koje tehnike primjenjujete kada joj se želite upucati!

Kako osvojiti curu koja te odbija i zbog čega je pošlo po krivu prvi puta

Prije nego što vam kažemo kako osvojiti curu koja te odbija, bitno je znati i saznati koji je razlog zbog čega vas je odbila prvi put, i svaki sljedeći put. Jeste li bili pijani kada ste joj prvi put prišli pa niste niti bili posve svjesni i ostavili ste krivi prvi dojam? Jeste li pokušavali glumiti nekakvog velikog frajera iako zapravo to niste, te je ona skužila vašu foru i odbila vas? Jeste se možda uplašili kada ste joj prišli zbog straha od odbijanja?

Kada ste s njom pričali, jeste li počeli previše brbljati o glupostima i nebitnim stvarima ili ste možda fokus previše stavili na sebe nego na njoj? Jeste li ju slušali kada je pričala s razumijevanjem i interesom? Bitno je da prođete kroz sjećanja i prisjetite se svih vaših prošlih pokušaja kako biste shvatili zbog čega vas je prvi puta odbila. U nastavku ćemo vam reći kako osvojiti curu koja te odbija možete, ali kroz malo drugačiji način!

Kako osvojiti curu koja te odbija ukroz drugačiji pristup

U ovome dijelu ćemo vam malo pojasniti kako osvojiti curu koja te odbija možete uz primjenu nove strategije i drugačijeg pristupa. Ukoliko vi i vaša simpatija odnosno cura koja vas zanima, imate neke zajedničke prijatelje, možete se s njima posavjetovati oko toga te ujedno saznati više o njoj i što ona voli, kako biste sljedeći puta bili više spremniji. Pokušajte sljedeći puta joj donijeti neki zgodni mali poklon koji bi joj se svidio, ili buket njenog najdražeg cvijeća.

Cure uvijek pamte te male znakove pažnje, te ćete na ovaj način moći malo po malo doprijeti do nje. Kako osvojiti curu koja te odbija nije lako, i stoga nemojte odustajati, već pokušavajte, ali nemojte biti prenapasni te joj dajte prostora i vremena. Poštujte njenu odluku ako vas opet odbije, te nemojte dopustiti da vas njeno odbijanje utječe na vaš ego. Ako i ne dođe do veze, barem možete ostati prijatelji, te tko zna možda u budućnosti ipak dođe i do toga!


Tagovi: