motion free

Revolut - upravljaj financijama s jednom karticom

Uz Revolut živjeti je lakše.

 • vaš novac je potpuno siguran
 • šaljite i primajte uplate bez gnjavaže
 • koristite karticu u Hrvatskoj i inozemstvu
 • preko 20 milijuna korisnika
 • rezervirajte hotele, restorane i mnoge sadržaje
 • štedite novac i vrijeme

Kako naručiti Revolut karticu

Financije

Kako naručiti Revolut karticu

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 05.06.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je to i kako naručiti Revolut karticu?

Pročitajte ovaj tekst i saznajte što je to Revolut i kako naručiti Revolut karticu. Revolut je firma koja nudi bankarske i ostale financijske usluge sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Firma je osnovana na temelju suradnje Nikolaya Storonskyog i Vlada Yatsenka 2015. godine. Revolut firma kao što je navedeno nudi razne financijske usluge, a neke od njih su virtualne kartice, trgovanje dionicama, kupovina kriptovaluta, debitne kartice itd. Zbog svoje široke ponude usluga Revolut je brzo stekao veliki broj korisnika diljem svijeta. Jedan od najboljih proizvoda koje ima u svojoj ponudi je Revolut debitna kartica.

Njezina popularnost temelji se na činjenici da se može koristiti diljem svijeta na svim bankomatima bez naknade do određenog iznosa. Transakcije novca sa revolut kartice na druge kartice, ali i transakcije novca između dvije revolut kartice su veoma brze i jednostavne. Ova činjenica im također povećava popularnost. U nastavku teksta pročitajte kako naručiti Revolut karticu na pravilan način.

Kako naručiti Revolut karticu?

Postupak kako naručiti revolut karticu je veoma jednostavan i brz. Sve što trebate imati za njegovo provođenje je Revolut aplikacija. Sam postupak se sastoji od tri koraka, od odabira opcije kartice, do dovršetka narudžbe. U procesu naručivanja kartice postavite svoju lozinku, adresu za dostavu te način same dostave. To je sve potrebno napraviti kako bi mogli dovršiti narudžbu. Jednom kada potvrdite narudžbu, vaša će Revolut kartica stići na vašu adresu u roku deset radnih dana. Tijekom naručivanja možete odabrati izgled i karakteristike kartice te će o tome ovisiti konačna cijena vaše kartice.

Osim osnovne Revolut kartice, možete naručiti i specijalna izdanja Revolut kartice. Ta specijalna izdanja su: Revolut Rainbow kartica, AJ glow-in-the-dark kartica, Revolut 24k Gold Plated Metal kartica itd. O karakteristikama ovih i ostalih kartica možete saznati nešto više na službenoj internet stranici Revolut firme. Sada kada znate kako naručiti revolut karticu, na vama je da li želite to i napraviti.

Kako naručiti Revolut karticu i što sve nudi Revolut aplikacija?

Kao što je već navedeno, za provođenje postupka kako naručiti Revolut karticu, morate imati instaliranu Revolut aplikaciju. Navedenu aplikaciju možete preuzeti na jednoj online trgovina. Revolut aplikacija, osim što vam omogućuje provođenje postupka kako naručiti Revolut karticu, ona vam istovremeno omogućuje niz drugih financijskih usluga. Te usluge se prije svega odnose na: trgovanje kriptovalutama, trgovanje dionicama, štednju novca, prebacivanje novca s kartice na karticu, tj. s računa na račun itd. Na Revolut aplikaciji možete također mijenjati svoj novac u razne druge svjetske valute.

Uz pomoć nje možete pratiti i analitiku svojih financijskih radnji. Ova mogućnost će vam olakšati vođenje svojih financija na pravilan način. Revolut aplikacija se može preuzeti posve besplatno. Korištenje Revolut aplikacije je jednostavno i namijenjena je svim ljudima koji imaju barem minimalnu razinu informatičke pismenosti. Ako vam se dogodi da ne znate koristiti određenu uslugu Revolut aplikacije, uvijek se možete javiti korisničkoj službi Revolut firme da vam daju upute.

Tagovi:

motion free

Revolut - upravljaj financijama s jednom karticom

Uz Revolut živjeti je lakše.

 • vaš novac je potpuno siguran
 • šaljite i primajte uplate bez gnjavaže
 • koristite karticu u Hrvatskoj i inozemstvu
 • preko 20 milijuna korisnika
 • rezervirajte hotele, restorane i mnoge sadržaje
 • štedite novac i vrijeme