Kako napuniti mobitel bez punjača

Tech

Kako napuniti mobitel bez punjača

Kako napuniti mobitel bez punjača? Što iskoristiti?

Postoje razne priče i članci koji govore o tome kako napuniti mobitel bez punjača. Najpoznatija među njima svakako je ona koja uključuje kabel i voće. Premda moguća, za nju biste trebali kupiti preko 20 kg voća da biste imali nekakav efekt stoga nećemo o tome govoriti! Kada nemate punjač, a imate kabel, napuniti mobitel je vrlo lako.

Najviše je to zato što proizvođači ove tehnike moraju pratiti neke zakone i pravila. Tako danas imamo univerzalne punjače – s njima možete napuniti mobitel, slušalice, kindlove i još mnoge druge aparate. Naravno, tim kompanijama bi bilo draže da mogu za svaku tehnologiju imati poseban punjač (kao što bahato radi Apple), no zakoni Europske Unije spriječili su tu priču. Kako napuniti mobitel bez punjača? Vrlo lako – koristite svoj kabel i punjač ičega drugoga što ima USB ulaz. USB je ključ jer ako imate takav kabel, vrlo ćete lako napuniti mobitel gdje god se nalazili.

Kako napuniti mobitel bez punjača s USB kablom?

USB kabel je glavni kabel za univerzalne punjače o kojima govorimo. Ukoliko nemate punjač, nabavite samo kabel, a punjač ćete pronaći posvuda. Danas svaki birc, osim što ima i svoje punjače, barem ima osnovni punjač, a Vi ćete sa svojim USB kablom lako napuniti mobitel. Oni koji koriste brze punjače moraju znati da ćete u tim situacijama puniti mobitel po standardnoj brzini, iako je kabel od brzog punjača. Postoje i beskontaktni punjači, no ukoliko nemate običan punjač, male su šanse da ćete imati ovu tehnologiju.

Mobitel možete napuniti dostatno s bilo kojim punjačem – uz USB kabel, koji odgovara Vašem utoru za mobitel, svoj pametni uređaj ćete moći puniti i u hotelu, ugostiteljskim objektima, čak i u kinima i u kazalištima. Kako napuniti mobitel bez punjača neće biti nikada veliki problem u današnjem vremenu. Napunite se brzo i jednostavno koristeći samo kabel, a punjač nabavite baš bilo gdje. Kako napuniti mobitel bez punjača? Možete se i odlučiti za prijenosne baterije.

Kako napuniti mobitel bez punjača u vanjskim uvjetima?

Sve o čemu smo do sad govorili uključuje da ste negdje gdje postoje ljudi ili neki ugostiteljski i drugi objekti. Što onda napraviti kada trebate puniti mobitel, a negdje ste vani u prirodi? Kako napuniti mobitel bez punjača u tom slučaju? Često zaboravimo moć prijenosnih baterija koje spašavaju svakoga tko mobitel puno koristi tokom putovanja! Prijenosne baterije su vrlo efektivne, ali i pristupačne cijenama. Možete svoj mobitel napuniti više puta od nule do stotke pomoću malih prijenosnih baterija koje će Vas stajati manje od 100 kuna. Kako napuniti mobitel bez punjača i pomoću prijenosnih?

Opet Vam za to samo treba kabel. Mobitel će se puniti (ovo punjenje je nešto sporije, no sasvim dostatno! ) i moći ćete izaći na planinarenje sa šatorima na 3 dana i uvijek imati pun mobitel. Prijenosne baterije najbolja su solucija za sve one koji se stalno pronalaze u situacijama gdje im treba energije! Svoju nabavite sasvim jeftino!

Tagovi: