Kako napraviti Kaufland karticu

Tech

Kako napraviti Kaufland karticu

Što je to i kako napraviti Kaufland karticu

Danas u Hrvatskoj postoji nekoliko velikih trgovačkih lanaca koji su se specijalizirali za ponudu prehrambenih i ostalih proizvoda. S obzirom na to da je konkurencija velika i da svi oni pokušavaju pridobiti potencijalne kupce na svoju stranu, svaki od njih pronalazi razna rješenja kako to i ostvariti. Jedan od velikih trgovačkih lanaca koji posluje u Hrvatskoj je i Kaufland. Kaufland nudi razne pogodnosti kojima privlači kupce, a jedna od tih pogodnosti je i Kaufland kartica. Ukoliko niste upoznati s navedenim, ovaj tekst će vam otkriti što je to i kako napraviti Kaufland karticu. Postupak kako napraviti Kaufland karticu nije kompliciran i svatko ju može napraviti. Kaufland kartica predstavlja jednu vrstu nagrade uz pomoć koje kupci mogu naplatiti svoju vjernost putem raznih pogodnosti. Kaufland kartica se može otvoriti u digitalnom obliku, ali i u obliku fizičke kartice. U nastavku teksta nešto više o brojnim pogodnostima koje ostvarujete kada uzmete svoju Kaufland karticu u digitalnom ili fizičkom obliku.

Kako napraviti Kaufland karticu i koje pogodnosti su vam na raspolaganju

Ukoliko želite znati kako napraviti Kaufland karticu, onda zasigurno želite znati nešto više i o pogodnostima koje ostvarujete kada napravite Kaufland karticu. Prije svega tu su popusti na razne proizvode koji se mijenjaju na tjednoj bazi te tako možete kupiti veliki broj proizvoda na popustu tijekom jednog mjeseca. Za svaku ostvarenu kupnju uz digitalnu ili fizičku karticu, svaki kupac skuplja bodove koji se mogu iskoristiti na nekoliko načina. Jedan od tih načina podrazumijeva korištenje bodova za promociju neprehrambenih proizvoda, dok drugi način podrazumijeva zamjenu stečenih bodova za kupone koji se pak koriste za popuste na proizvode. Nakon nekoliko kupovina Kaufland na temelju analize počinje nuditi svojim kupcima personalizirane kupone, tj. kupone za one proizvode koje pojedini kupac uglavnom kupuje. Za svaka potrošena 4 eura dobije se jedan bod. Kupovati možete u bilo kojem Kaufland dućanu u Hrvatskoj. I za kraj nešto o samom postupku kako napraviti Kaufland karticu i koliko sama kartica vremenski vrijedi.

Kako napraviti Kaufland karticu

Ne bi se trebali previše zamarati s time kako napraviti Kaufland karticu s obzirom na to da postoji nekoliko jednostavnih načina kako to napraviti. Za napraviti digitalnu Kaufland karticu trabati će vam pametni telefon i pristup Google Play Storeu ili App storeu, sve ovisno o tome koji sustav koristi vaš mobitel. U navedenim digitalnim trgovinama preuzmite Kaufland aplikaciju te slijedite jednostavne korake kako bi napravili svoju Kaufland karticu. Kada je u pitanju fizička kartica za njezino dobivanje morat ćete otići u bilo koju Kaufland trgovinu i tamo preuzeti obrazac u kojem morate navesti određene podatke kako bi mogli dobiti karticu. Na kraju trebate verificirati svoj račun putem SMS-a ili e maila. Trebate imati na umu da kartica nije aktivna sve dok se ne registrirate na svoj korisnički račun. To možete napraviti bilo gdje imate pristup internetu svojim pametnim telefonom. Jedini kriterij koji morate ispunjavati je to da ste punoljetni. Naučeni postupak kako napraviti Kaufland karticu vašu će buduću kupovinu učiniti jeftinijom i zabavnijom.

Tagovi: