Kako napraviti drugi profil na Facebooku

Tech

Kako napraviti drugi profil na Facebooku

Kako napraviti drugi profil na Facebooku mobilnoj aplikaciji

Mnogi od nas su se susreli sa situacijom da im trenutni Facebook profil nije više zadovoljavajući, tj. htjeli bi napraviti drugi profil. Ukoliko ne znate kako napraviti drugi profil na Facebooku, a da pritom koristite mobilni aplikaciju, pročitajte ovaj odlomak i saznajte sve o tome. Postupak izrade drugog profila se može podijeliti na nekoliko koraka. Prvi korak bilo bi odlogiravanje iz prvog profila, a sve kako bi mogli napraviti drugi. Nakon što se odlogirate, odaberite opciju izrade novog Facebook profila.

Sljedeći korak postupka kako napraviti drugi profil na Facebooku uz pomoć mobilne aplikacije odnosi se na odabir opcije dalje. Nakon toga će vam se prikazati upit da li želite dopustiti Facebooku da pristupi vašim određenim podacima, poput imenika, fotografija itd. Zatim upišite svoje ime i prezime. Osim imena i prezime unesite i datum svog rođenja te adresu prebivališta. Možete unijeti i svoju fotografiju ili neku drugu fotografiju koju želite imati kao profilnu fotografiju.

Kako napraviti drugi profil na Facebooku uz pomoć kompjutera

Drugi profil na Facebooku, osim uz pomoć mobilne aplikacije. možete napraviti i uz pomoć svog kompjutera. Ovaj postupak kako napraviti drugi profil na Facebooku na kompjuteru se isto tako može podijeliti na nekoliko koraka, baš kao i postupak pravljenja drugog Facebook profila uz pomoć mobilne aplikacije. U ovom slučaju, prvi korak se odnosi na odlazak na službenu internet stranicu Facebook-a. Ukoliko ste ulogirani na svoj prvi profil, odlogirajte se. Sljedeći koraci su identični koracima postupka izrade drugog Facebook profila uz pomoć mobilne aplikacije.

Od vas će se očekivati da unesete određene podatke o sebi. Nakon što unesete sve potrebne informacije, postupak kako napraviti drugi profil na Facebooku uz pomoć kompjutera je završen. Ono što morate imati na umu je poslovna politika kompanije Facebook koja ne gleda blagonaklono prema izradi drugog profila, tj. na to da jedna osoba istovremeno posjeduje dva ili više privatna Facebook profila. Na vama je da odlučite da li želite ići kontra toga i da li želite izraditi drugi profil.

Kako napraviti drugi profil na Facebooku i kako napraviti poslovnu stranicu

Sada kada ste naučili kako napraviti drugi profil na Facebooku i to uz pomoć mobilne aplikacije i kompjutera, možda bi željeli naučiti kako napraviti poslovnu stranicu na Facebooku. Ovo znanje vam može biti od koristi u slučaju da vam Facebook ne dopusti izradu drugog privatnog Facebook profila. Svi korisnici Facebooka koji imaju svoj privatni profil mogu izraditi svoju vlastiti poslovnu stranicu na Facebooku. Postupak izrade poslovne stranice se razlikuje od postupka kako napraviti drugi profil na Facebooku u tome što se kod ovog postupka ne morate odlogirati iz svog Facebook profila.

Dapače, morate biti ulogirani na svoj Facebook profil. U gornjem desnom kutu ekrana odaberite opciju tri vodoravne crte i unutar nje odaberite opciju “stranice”. Zatim odaberite opciju izradi. Sljedeći koraci se odnose na unošenje podataka o poslovnoj stranici koju želite izraditi. Također, možete unositi različite fotografije za koje smatrate da odgovaraju karakteru stranice koju želite napraviti uz pomoć svog Facebook profila.

Tagovi: