Kako napaliti dečka preko poruka

Ljubav i veze

Kako napaliti dečka preko poruka

Kako napaliti dečka preko poruka kako bi začinili odnos

Održavanje strasti u ljubavnom životu može učiniti svaku vezu dinamičnijom i manja je šansa da ćete si međusobno dosaditi. Održavanje strasti u vezi može se napraviti na mnoge načine, od kojih neki zahtijevaju više truda dok se neke stvari mogu napraviti izrazito jednostavno. Nećemo se varati, napaliti svog dečka voli svaka djevojka ili žena te kada se uspije u tom naumu, osjećaju se privlačno i poželjno. Neke žene vole kupiti zavodljivo donje rublje ili pripremiti neku posebnu večer kako bi postigle taj efekt, dok neke žene posežu za porukama, odnosno, sexy porukama poznatima i pod imenom sexting.

Kako napaliti dečka preko poruka može biti poprilično jednostavan način koji će postići itekako željen učinak. Kako napaliti dečka preko poruka će nekim ženama možda biti neugodno i imati će određene zadrške oko toga ili možda neke pretpostavke da to čine samo zločeste žene, no to zbilja nije tako te je to postala sasvim normalna stvar, pogotovo kada je netko u vezi.

Kako napaliti dečka preko poruka i što pisati

Kako napaliti dečka preko poruka moguće je na razne načine. Iako danas SMS usluge koristi sve manji broj ljudi te u njih stanu samo slova, ali ne i slike, to može dati željene rezultate. Poruke kojima želite napaliti svog partnera ne moraju uopće biti proste ni vulgarne, već je moguće poslati poruke koje na prvu djeluju skroz nevino, no mogu itekako aktivirati maštu kod partnera. Kako napaliti dečka preko poruka mogu biti primjerice poruke kao što su da ne možete prestati razmišljati o njemu i onome što vam je radio prethodnu noć ili primjerice pitanje poput toga što bi vam htio raditi kasnije.

Postoje zbilja mnogi načini i oblikovanja poruka za one kojima je neugodno slati poruke ovog tipa, no kako smo već naveli, to uopće ne moraju biti vulgarne poruke zbog kojih bi se trebali osjećati loše. S vremenom ćete sigurno postati opušteniji prilikom slanja poruka te će sam format i sadržaj poruka postati drugačiji.

Kako napaliti dečka preko poruka i pojačati libido

Kako napaliti dečka preko poruka može vam pomoći s time da postanete opušteniji sa svojim partnerom i da mu možda kažete i neke stvari koje možda ne bi rekli uživo. Osim toga, slanje vrućih poruka može probuditi maštu i znatiželju, što će pridonijeti dodatnoj strasti u vašoj vezi te potencijalno pojačati i libido u trenutcima iščekivanja. Kako napaliti dečka preko poruka uz razne aplikacije moguće je i dodatno začiniti te osim samog teksta možete poslati i poneku sliku ili gif, koja naravno ne mora biti prosta, nego je tu da dodatno potpali vatru.

U dogovoru sa svojim partnerom možete slati razne vrste poruka i sadržaja, no imajte na umu da nije svaki trenutak povoljan za to i da postoje trenutci kada bi takve poruke mogle stvoriti nelagodu. Svaka veza i odnos je drugačiji te stoga slanje poruka kojima je namjera napaliti nekoga varira, najbitnije je pronaći ono što vama i vašem partneru najviše odgovara.

Tagovi: