Kako ljubiti vrat

Ljubav i veze

Kako ljubiti vrat

Kako ljubiti vrat i postati ekspert

Ljubljenje je ljudska aktivnost koja pobuđuje maštu i podiže romantiku. Postoje različiti načini ljubljenja, a ako imate simpatiju ili ste u vezi, sigurno vas zanima koje su sve najbolje tehnike ljubljenja kako bi oboje mogli uživati. Poljubac je izraz nježnosti u kojemu se treba uživati. Ljubljenje može dovesti i do seksa ali već sam čin ljubljenja može biti izrazito ugodan i poželjan čak iako se ne nastavi ništa dalje od toga.

Kako bi i vi postali ekspert u ljubljenju, izrazito je važno da naučite kako ljubiti vrat. Radi se o jako osjetljivom dijelu tijela koje je puno erogenih zona. Ako naučite kako ljubiti vrat, možete na obostrano zadovoljstvo dovesti svoju partnericu do ludila. No prije nego krenete, pobrinite se da su vaše usne njegovane i meke kako bi doživljaj bio bolji. Nježne usne ključ su uspjeha ali svakako se pobrinite i da nemate neugodni zadah koji može trenutačno pokvariti atmosferu.

Kako ljubiti vrat i koje tehnike koristiti

Kako bi osigurali da je doživljaj ljubljenja čim bolji za obje strane, naučite paziti na svoj tempo. Kako ljubiti vrat ne mora krenuti sa samim poljupcima. Iskoristite svoje ruke i nježnim dodirom vršcima prstiju prolazite po vratu. Vaši pokreti bi trebali biti spori i nježni, a dok prolazite prstima po vratu pratite kako vaša partnerica reagira na dodir. Ubrzo ćete vidjeti koji dijelovi vrata su osjetljiviji i ugodniji za podražaj.

Ne zaboravite na uši jer i one mogu pružiti jako ugodan osjećaj pa čak i od ugode prouzročiti trnce koji se šire po tijelu. Nakon što ste nježno prolazili prstima po vratu, prebacite se na vaše usne. Krenite kružiti nježnim poljupcima po dijelovima vrata za koji ste vidjeli da su najosjetljiviji. Pobrinite se da su vaši poljupci dovoljno nježni ali ne ustručavajte se povremeno ubaciti i malo jači poljubac. Kako ljubiti vrat na dobar način uvelike ovisi o praćenju vaše partnerice i njenih reakcija.

Kako ljubiti vrat i na što pripaziti

Kako ljubiti vrat može biti jako ugodno iskustvo ako uspijete stvoriti opuštenu i seksi atmosferu sa svojom partnericom ili partnerom. Koristite nježne poljupce i vrući dah kako bi ostvarili najbolji učinak. Zubi također mogu biti dobro došli ali samo za nježne i povremeno ugrize. No ako želite znati kako ljubiti vrat, također je bitno znati na kakve stvari trebate pripaziti jer one mogu u kratkom roku pokvariti stvorenu atmosferu.

Kao što smo spomenuli, loš zadah je nešto na što morate uvijek pripaziti jer neugodni mirisi nikako ne pomažu. Dok ljubite vrat, pripazite da ne koristite previše sline jer ne želite nekome ostaviti mokar i slinav vrat. Kod poljubaca je bitno da ne sišete previše jer već i manji pritisak može stvoriti modrice na vratu. Naravno, ako partnericu to ne smeta, to je nešto sasvim drugo. Za kraj, pripazite na svoje zube. Nježno grickanje ušiju i povremeni ugriz vrata mogu biti ugodni no zato jači i bolniji ugriz nikako nije.

Tagovi: