Kako iznenaditi muža

Kako iznenaditi muža

Kako iznenaditi muža na jednostavan način?

Nije tajna da svi volimo iznenađenja, osobito ako su neočekivana i od srca. Iznenađenje i poklon se često guraju pod isti pojam, no bitno je naglasiti kako iznenađenje ne mora nužno biti materijalno. Iznenađenje budi u mnogima osjećaj topline i osjećaja vrijednosti, a takav osjećaj svi volimo. Lako je iznenaditi prijatelja, člana obitelji, ali kako iznenaditi muža kojemu ste već sve dali?

Voljenu osobu bi trebalo biti najlakše iznenaditi, upravo zato što o njoj sve znamo. Da, možda vaš muž ima već sve što može poželjeti, ali iznenađenje ne mora uvijek biti bazirano na stvari, već i na druge načine. Muškarci baš kao i žene vole ne očekivane stvari, iako to rijetko priznaju. Za razliku od žena, upravo muškarci više cijene sitnice poput večere koju vole, hladne pive u frižideru.

Što ako vam je dosadno predstavljati sitnice kao malena iznenađenja? Tada slušajte svojeg muža što govori i saznat ćete kako iznenaditi muža na jednostavan način. U razgovoru s vama će sigurno podijeliti neki detalj kako bi volio negdje otići, kako je čuo za neko dobro mjesto, kako se održava neka utakmica itd. Ovdje je vaša šansa za sutradan iznenaditi ga s izlaskom van, kartama za utakmicu ili nešto drugo.

Kako iznenaditi muža s raznim iznenađenjima?

Osim što možete slušati detaljno svojeg muža kada priča i pamtiti što govori, isto tako možete i pretražiti internet na navedenu temu kako iznenaditi muža. Pretraživanje interneta na navedenu tematiku vam može dati određene ideje, samo što je problem što te ideje onda nisu iz srca. Kako iznenaditi muža na najiskreniji način? Navesti ćemo par primjera koji vam mogu pomoći u iznenađenju. Svaki muškarac voli kada se njegova žena interesira za njegov rad ili njegov hobi, kao prvo iznenađenje možete mu doći s prijedlogom kako želite provesti vrijeme s njim radeći nešto što on voli.

Naveli smo kako je bitno slušati svoju bolju polovicu što govori, recimo da vam je muž spomenuo neki predmet koji bi volio kupiti ali nije siguran. Otiđite drugi dan i kupite navedeni predmet i poklonite mu uz malenu porukicu kako ga uvijek slušate što govori. Priredite mu romantičnu večeru uz zezanciju kako desert tek slijedi, jer kao što se kaže ljubav ide kroz želudac.

Isto tako nakon napornog dana na poslu priđite svom mužu i primite ga za ruku i odvedite u kupaonu gdje je pripremljena kupka, ili u spavaću sobu na malo opuštanja uz svijeće i masiranje. Ako ste možda par koji je outdoor orijentiran, tada ga iznenadite s odlaskom na njegovo najdraže mjesto, spremite ruksake unaprijed i samo ga uzmite za ruku. Ostavite malene porukice sa "Volim te" u njegov novčanik, hlače, kupaonski ormarić, auto. Iznenađenja ne moraju biti velika, bitno je da su od srca.

Kako iznenaditi muža i koje reakcije možete očekivati?

Pošto su muškarci naučeni primati manje iznenađenja i poklona nego ljepši spol, možete očekivati da će vaš muž gotovo uvijek imati pozitivnu reakciju na bilo kakvo iznenađenje ili poklon. Muškarci nekako više od bilo čega vole osjećaj sigurnosti bez obzira na odnos, tako da svaki znak ljubavi s vaše strane je samo plus. Rečenice poput "Volim te i cijenim sve što radiš za nas" može imati jednaki utjecaj na muškarca kao i skup poklon, ne kaže se bez veze kako su muškarci jednostavni.

Istraživanja su pokazala da je mišljenje kako su žene osjećajniji spol možda pogrešne, jer sve više muškaraca odbacuje mišljenje kako moraju biti jaki i alpha. Kako iznenaditi muža je na vama, jedino vi znate što on istinski voli i u čemu najviše uživa. Ako je u pitanju iznenađenje u obliku poklona tada bi bilo zaista poželjno da ručno napišete porukicu u dvije ili tri rečenice koliko vam on znači.

Imajte na umu da kako iznenaditi muža mora doći isto tako iz srca i željom da pokažete partneru koliko vam znači. Nemojte se pouzdati u članke "Donosimo vam top 10 najboljih načina za iznenaditi partnera" i slično. Zašto? Želite pokazati svoju ljubav a ne biti klasični. Isto tako imajte na umu da su iznenađenja dobrodošla i van godišnjica, rođendana i slično. Svojeg muža možete iznenaditi svaki dan s lijepim riječima i djelima.


Tagovi: