Kako iznenaditi momka

Ljubav i veze

Kako iznenaditi momka

Kako iznenaditi momka i kako planirati iznenađenje?

Kada se nađete u situaciji da se vaša veza već dulje vremena razvija, ona tako prelazi u oblik svakodnevice. I dok je svakodnevica odlična stvar jer po pitanju veza ona daje stabilnost i sigurnost u vezi, ona sa sobom također donosi i osjećaj dosade. Kako do ne bi došlo do razvoja dosade i shvaćanja “zdravo za gotovo”, uzmite stvari u svoje ruke i zapitajte se kako iznenaditi momka?

Prvo i osnovno nemojte dopustiti dečkima da vas zavaraju, duboko u sebi oni su romantičari baš poput žena i isto tako traže iste stvari. Romantična večera je sigurno na vrhu popisa kako iznenaditi momka, jer kao što znamo ljubav ide kroz želudac. Romantična večera neka bude upotpunjena s romantičnom atmosferom, točnije upaljenim svjećicama, laganom glazbom. Šapnite mu na uho kako je noć tek krenula i kako ovo nije glavno iznenađenje.

Navedeno iznenađenje je super kombinirati s odlaskom u kakav hotel ili van grada na par dana ukoliko vam mogućnosti to pružaju. Imajte na umu da baš poput žena i muškarci vole spontanost i romantiku, no kako bi pogodili ono što vaš dečko zaista želi bitno je dobro ga poznavati. Uzmite si vremena i razmislite o svim načinima kako možete iznenaditi svog partnera.

Kako iznenaditi momka i što muškarci vole?

Baš poput žena, i muškarci su različiti u ukusu. Teško je odgovoriti na pitanje što muškarci vole i žele, no ono što je svakako siguran odgovor je pažnja i osjećaj pripadnosti. I dok će mu iznenađenja na tematiku romantičnih večera, masaže ili seksa svakako biti uzbudljive, imajte na umu da su i mirnija iznenađenja sasvim u redu. Kako iznenaditi momka na jedinstven način?

Svaki par ima svoje određene rutine i rituale, neki par možda voli i dijeli ljubav prema slikanju, neki prema poeziji, neki prema filmovima i serijama ili šetnji u prirodi. Najsigurniji način kako iznenaditi momka je da krenete od toga u čemu oboje uživate. Uzmimo za primjer da oboje volite planinarenje ili šetnju prirodom, ovdje možete iznenaditi momka s nekom odjećom, izletom van grada.

Ako ste možda više indoor tip para, tada možete svojeg dečka iznenaditi maratonom njegovih omiljenih filmova s naručenom hranom i grickalicama. Isto tako se možete skupa okušati u njegovoj omiljenoj play station igrici. Zaista nije potrebno puno truda kako bi iznenadili svojeg partnera, bitno je jedino da znate što on voli i onda je sve lakše.

Kako iznenaditi momka i kako napraviti spontano iznenađenje?

Kada pričamo o iznenađenjima, spontana iznenađenja su svakako najbolja. Zašto? Ne očekujete ih i mogu biti zaista bilo što i pojaviti se u bilo koje doba dana. Kako iznenaditi momka na spontan način? Organiziranje neplaniranog izleta ili odmora je svakako top ideja, no mnogima je neizvediva radi samog radnog vremena i slobodnih dana. Spontani događaji nisu rezervirani samo za izvan 4 zida, oni se također mogu dogoditi unutar njih i biti itekako zabavna.

Primjerice možete mu pripremiti toplu kupku navečer, no ono što svakako neće očekivati je da ste vi već u kadi i čekate da se on pridruži. Nakon večere također možete reći kako će se desert poslužiti u sobi i dočekati svog partnera u seksi kompletu donjeg rublja. Također možete uzeti jednu subotu ili nedjelju samo za vas, što znači ostati se izležavati u krevetu i nedostupni za sve druge.

Postoje mnogi načini kako iznenaditi momka, no važno je za znati da iznenađenja ne uključuju uvijek samo materijalni fizički dar, iznenađenje je isto tako i trud i ulaganje u odnos. Na kraju dana vaš partner će sigurno cijeniti razmišljanje i trud koji ste uložili kako bi ga iznenadili, a vama će sami osmijeh biti odgovor na pitanje da li je iznenađenje bilo uspješno ili ne.

Tagovi: