Kako izgledati mršavije

motion free

Acai Berry 900 - za vitku liniju i lijep izgled bez vježbanja

Izgubite do 10 kg u 4 tjedna
 • klinički ispitano i posve prirodno
 • ubrzava metabolizan
 • bez jo-jo efekta
 • dugotrajni rezultati
 • smanjuje viška masnoće
 • masti pretvara u mišiće
 • bez vježbanja i teškog napora
Kako izgledati mršavije

Kako izgledati mršavije uz trikove

Nema osobe koja je u potpunosti zadovoljna svojim tijelom, pa čak ni one osobe za koje mi mislimo da imaju tijelo za poželjeti jer i oni bi rado promijenili neke stvari. Stresan način života, kao i sjedilački način mogu se odraziti na nakupljanje kilograma, koji ukoliko se ne bavimo nekom fizičkom aktivnosti neće otići samo tako. Večernji izlasci, druženja ili neke svečane prilike situacija u kojoj se želimo dotjerati, a da pritom izgledamo i mršavije ukoliko imamo koji kilogram viška. Postoje trikovi kako izgledati mršavije bez da se izgladnjujete i forsirate u posljednji čas ili ne razmišljate o nekim kozmetičkim zahvatima.

Kako izgledati mršavije moguće je svakome tko slijedi neka univerzalna pravila kojih se lako možemo svi držati. U nastavku teksta donijet ćemo neke od najboljih savjeta koji vam mogu pomoći da pravilnim odabirom odjeće istaknete svoju figuru, a da pritom sakrijete ono što vas smeta kako bi izgledali mršavije.

Kako izgledati mršavije uz pametan odabir odjeće

Pametan odabir odjeće, materijala i krojeva pomoći će vam kako izgledati mršavije. Ono u čemu ljudi najviše griješe je nošenje odjeće koja je premala. Nikome od nas nije drago kada vidimo da nam je porastao konfekcijski broj, no vjerujte da ćete bolje izgledati ako kupite odjeću koja vam pristaje umjesto da vam je premala.

Premala odjeća može naglasiti sve one stvari zbog kojih ćete izgledati veće nego što jeste. Osim odabira odjeće u ispravnoj veličini, ono što će vam pomoći kako izgledati mršavije je odabir jednobojnih kombinacija i općenito tamnije odjeće. Jednobojne kombinacije stvaraju neprekinutu vertikalnu liniju koja daje optičku iluziju mršavijeg izgleda. Također, štikle na špic s višom i tanjom petom u istoj boji kao i ostatak vaše modne kombinacije dodat će toj iluziji dojam da ste viši. Kad god je moguće, birajte V-izrez na majicama, bluzama i sličnoj odjeći jer i V-izrez uravnotežuje vaš izgled i daje dojam da ste vitkiji.

Kako izgledati mršavije uz rublje za oblikovanje

Osim samih odjevnih kombinacija, kako izgledati mršavije postići ćete uz pomoć odjeće koja je napravljena upravo u te svrhe. Na tržištu postoje mnogi steznici i odjeća za oblikovanje tijela, od samih steznih gaćica koje će oblikovati vaše bokove i stražnjicu pa sve do bodija koji će osim navedenih područja oblikovati vaš torzo i grudi.

Odjeću za oblikovanje koriste i mnoge poznate osobe te o tome otvoreno pričaju, pa zašto ne bi i vi isprobali taj trik. Kako izgledati mršavije postići ćete i pravilnim odabirom donjeg rublja. Naime, pravilno odabran grudnjak može podići vaše grudi i smanjiti pojavu grba na leđima zbog čega ćete izgledati mršavije. Također, gaćice u ispravnoj veličini neće vam pritiskati trbuh ili bokove zbog čega se neće pojavljivati razne neravnine zbog kojih možete izgledati veće nego jeste. I za kraj, odaberite ispravnu tkaninu. Materijali kao što su pamuk, traper ili svila ne dodaju volumen, dok zbog materijala poput baršuna, angore ili antilopa možete izgledati veće.


Tagovi:

motion free

Acai Berry 900 - za vitku liniju i lijep izgled bez vježbanja

Izgubite do 10 kg u 4 tjedna
 • klinički ispitano i posve prirodno
 • ubrzava metabolizan
 • bez jo-jo efekta
 • dugotrajni rezultati
 • smanjuje viška masnoće
 • masti pretvara u mišiće
 • bez vježbanja i teškog napora