Kako izbrisati instagram profil

Tech

Kako izbrisati instagram profil

Kako izbrisati instagram profil, privremeno i trajno brisanje

Zaključili ste da previše vremena visite na instagramu i da više ni najnužnije stvari ne uspijevate obaviti u svom realnom životu, zato ste odlučili obrisati svoj profil na instagramu. Prvo razmislite da li želite trajno brisanje ili se samo malo želite odmoriti od virtualne stvarnosti. Kako izbrisati instagram profil, privremeno i trajno brisanje, možda je privremeno brisanje bolja opcija, jer u roku od 30 dana se možete predomisliti i ponovo aktivirati svoj profil ili ga oporaviti, a i spasiti sve sadržaje i pratitelje. Trebate znati da nakon trajnog brisanja više ne možete oporaviti profil, niti vratiti sadržaje i pratitelje. Kako izbrisati instagram profil, ulogirajte se sa svojim kontakt podacima na web stranicu instagrama i potražite opciju brisanja, izaberite privremeno ili trajno brisanje, navedite razlog brisanja i predajte zahtjev za brisanje koje će biti obavljeno u roku od 30 dana. Rok brisanja od mjesec dana vam još uvijek ostavlja vremena, prostora i mogućnosti da se predomislite i odustanete od brisanja.

Kako izbrisati instagram profil, sačuvajte svoje sadržaje prije brisanja

Kada jedanput obrišete trajno svoj instagram profil izgubit ćete sve sadržaje i nećete ih naknadno moći čupati van, no, postoje načini da ih ipak spremite. Kako izbrisati instagram profil, sačuvajte svoje sadržaje prije brisanja, bilo da ih želite sačuvati kao uspomenu, bilo da želite spriječiti zloupotrebu vaših sadržaja. Idite u postavke, odaberite privatnost i sigurnost i kliknite na preuzimanje, a za nekih 48h ćete dobiti na vaš mail link za preuzimanje vaših sadržaja sa instagrama. Preuzeti sadržaji vam neće pomoći da oporavite svoj instagram profil, ali ćete imati sačuvan krasan spomenar na jedan odsječak vašeg života i bit će to instagram podsjetnik na vas i vaše prijatelje i njihove komentare. Kako izbrisati instagram profil, a tko zna, možda se kroz neko vrijeme dogradi mogućnost oporavka obrisanih stranica i možda ćete tada spašeni sadržaj moći i vratiti, za sda to nije moguće. Zato morate biti sigurni da zbilja želite trajno obrisatii svoj profil na instagramu.

Kako izbrisati instagram profil, ako ste postali ovisni o instagramu, izaberite prvo privremeno brisanje

Gašenje profila, brisanje podataka, baniranje od strane vlasnika mreža sve se to naziva i virtualna smrt, jer trajno brisanje to i jest. Kako izbrisati instagram profil, ako ste postali ovisni o instagramu, izaberite prvo privremeno brisanje, jer možda se već za tri dana predomislite i poželite ponovo aktivirati i opraviti svoju instagram stranicu. Inače brisanje možete obaviti na računalu ili sa svog pametnog mobitela, ali ne brzajte, prvo izaberite privremeno brisanje, ako izdržite mjesec dana bez instagrama, tada možete provesti i trajno brisanje. Svakako preuzmite i pohranite svoje sadržaje sa instagrama, oni su dokumenti o jednom razdoblju vašeg života i vrijedne sentimentalne uspomene. Kako izbrisati instagram profil, tijekom brisanja i nekoliko puta ćete možda morati potvrditi da zaista želite izbrisati svoj profil i neka vas to ne zbunjuje, instagram vam na taj način i tijekom samog brisanja ostavlja mogućnost da se predomislite, ako to nećete, samo potvrdite svako želim koje iskoći pred vas.

Tagovi: