Kako istaknuti smeđe oči

Kako istaknuti smeđe oči

Kako istaknuti smeđe oči toplim nijansama boja

Smeđe oči same po sebi izgledaju toplo i šminka bi to trebala samo naglasiti, naravno, uvijek ovisi da li se šminkate za dan ili za noć ili za objektiv kamere, razlike su u intenzitetu. Kako istaknuti smeđe oči toplim nijansama boja, koje su idealne za stvoriti vatreni i zavodnički pogled vaših smeđih očiju. Tople nijanse se kreću od tople narančaste, preko brončane do crvene s malo zlatne. Možete koristiti i tamniju olovku istih boja. Neka vam ovo bude šminka za večernji izlazak.

Svaka od izabranih nijansi posebno će se isticati na vašim kapcima, a s dobro našminkanim trepavicama dodatno će istaknuti toplinu i zavodljivost vašeg pogleda. Kako istaknuti smeđe oči u šminkanju za dan da izgledate što prirodnije, a opet lijepo. Koristite smeđu olovku za gornju i donju liniju oka, crnu maskaru i sjenilo u bež tonovima ili u boji breskve ili eventualno golubije sivo sjenilo, izgledat ćete lijepo i prirodno.

Kako istaknuti smeđe oči zelenom ili plavom bojom

Poigrajte se kontrastima, tople bademaste smeđe oči uokvirene hladnim bojama postaju krupnije i izražajnije. Kako istaknuti smeđe oči zelenom ili plavom bojom, uz smeđu olovku za gornje i donje rubove oka zelene nijanse sjenila, od nježnih pastelno zelenih do maslinasto zelenih tonova, će biti pun pogodak. Svjetlije zeleno sjenilo koristite za dnevnu šminku, a tamnije zeleno sjenilo koristite zajedno sa smeđom maskarom za posebne prilike.

Zelene nijanse sa zlatnim tonovima savršeno pristaju tamnoputim djevojkama i odlične su za večernju šminku. One hrabrije djevojke smeđih očiju če bez ustručavanja izabrati plave sjenila i neće pogriješiti. Iako su smeđa i plava boja prilično različite, one će sjajno istaknuti jedna drugu i izgledati ćete posebno i glamurozno. Isprobajte smokey eye make up u plavim nijansama i nećete biti razočarani. Kako istaknuti smeđe oči, možete se na ovaj način poigrati i ljubičastim sjenilom koje može biti svjetlije, lavanda boje ili tamno ljubičasta sjenila koja ipak nanosite u tankom premazu.

Kako istaknuti smeđe oči, zlatnim, srebrnim i metalik tonovima

Za posebno svečane prigode, razna slavlja i snimanja, pogotovo za večernje partije želite izgledati ekskluzivno. Zlatne nijanse koriste djevojke svih boja očiju, ali one najbolje ističu upravo smeđe oči. Zlatno sjenilo koristite samo ili ga kombinirajte sa ostalim nijansama. Kako istaknuti smeđe oči, zlatnim, srebrnim i metalik tonovima, srebrnu smeđooke djevojke uglavnom koriste diskretno u kombinaciji s drugim bojama, a plava sa srebrnom i olovkom iste srebrne boje će vam dati metalik, pomalo provokativan izgled.

Naravno, uvijek ima djevojaka koje će izabrati čiste boje, bez miješanja s ičim, pa ni sa zlatnim ili srebrnim nijansama. Kako istaknuti smeđe oči čistim bojama, jednostavno, odabranu nijansu nanesite u tankom premazu, olovkom iscrtajte čiste obrube oka, koristite maskaru koja će vašim trepavicama povećati volumen i nećete pogriješiti čak ni ako odlučite svoje kapke obojiti u nježno, blijedo žutu boju sjenila. Najvažnije je da se svidite sebi, onda ćete se sigurno svidjeti i drugima.


Tagovi: