Kako iskazati ljubav preko poruke

Ljubav i veze

Kako iskazati ljubav preko poruke

Kako iskazati ljubav preko poruke postoji otkad je pisma

Otkad je pisma, ljudi su jedni drugima iskazivali ljubav i pismenim putem. Postoje i neki arheološki dokazi koji sežu u davna vremena, i po nekoliko tisuća godina u prošlost gdje je zabilježeno kako iskazati ljubav preko poruke. Iako taj stari način iskazivanja ljubavi preko poruke nije ono što nama prvo padne na pamet, a to su poruke putem mobilnog uređaja, ne može se poreći da to nije isti način izražavanja ljubavi, samo putem drugog medija prisutnog u tom trenutku.

Kako iskazati ljubav preko poruke je također vrlo slično slanju pisama s ljubavnim porukama. Još ne tako davno, naši djedovi i bake, pa čak i neki od naših roditelja su si međusobno slali pisma kojima su izražavali simpatije i ljubav jedni drugima. Mlađe generacije imaju dostupne najnovije tehnologije, pa je slanje pisama gotovo palo i u zaborav te se većina komunikacije odvija putem raznih aplikacija za razmjenu poruka, što komunikaciju čini izrazito brzom.

Kako iskazati ljubav preko poruke za sramežljive ljude

Kako iskazati ljubav preko poruke iako nije način na koji možemo nekome reći u lice svoje osjećaje, no ne čini ga nešto manje zahtjevnim niti lakim. Kako iskazati ljubav preko poruke ponajviše muči mlađe generacije jer su upravo te generacije one koje se služe porukama i aplikacijama za brzu razmjenu poruka gotovo u svakoj situaciji. Iskazivanje ljubavi putem poruka može biti olakotna situacija za one koji su nešto sramežljiviji i može imati neke svoje prednosti, no isto tako, komunikacija isključivo putem pisanih poruka može uzeti neki osoban štih.

Naime, komunikacija isključivo putem poruka lišena je stvari kao što je nečija gesta, izraz lica, pogledi i općenito govora tijela, zbog čega takva komunikacija nema onaj najosobniji štih. Iako je takav način iskazivanja ljubavi ponešto drugačiji nego onaj uživo, to ne znači da neće biti dobro prihvaćen ili da se netko neće osjećati ugodnije jer je izražavanje ljubavi odradio na način koji mu se čini najlakšim.

Kako iskazati ljubav preko poruke i aplikacija

Postoje mnogi načini kako iskazati ljubav preko poruke, a sve što je potrebno je mobilni uređaj i malo mašte. Kako iskazati ljubav preko poruke moguće je putem SMS poruka, e-maila ili raznih aplikacija za dopisivanje. SMS je način komunikacije koji se danas rijetko koristi i on zapravo daje najmanje mogućnosti za modificiranje poruka te je broj znakova ograničen.

Mail, iako se putem njega mogu dodati razni privitci i dodatci poruci, često se zaobilazi za neku prisniju komunikaciju jer ga mnogi asociraju uz obveze kao što su škola, fakultet ili posao. Stoga su mnogima prvi odabir aplikacije za dopisivanje u kojima komunikacija može teći izrazito brzo i neometano te omogućuje uređivanje sadržaja. Osim poruka kojima iskazujete ljubav, možete slati razne emotikone, gif-ove, glasovne ali i video poruke te je samo vaša mašta granica u tome kako iskazati nekome ljubav putem poruke. Najvažnije je reći ono što vam je na srcu i biti originalni.

Tagovi: