Kako instalirati whatsapp

Tech

Kako instalirati whatsapp

Kako instalirati whatsapp na androidu

Zanima vas kako instalirati whatsapp na androidu. Onda ste na pravom mjestu jer vam ovaj tekst nudi sve informacije o tome kako instalirati whatsapp na androidu. WhatsApp Messenger je mobilna aplikacija s više platformi koja pruža sustav za razmjenu trenutnih poruka i koja je s godinama zamijenila tradicionalni SMS. Prije nego što možete besplatno uživati ​​u aplikaciji WhatsApp Messenger, morate je preuzeti i instalirati na svoj android uređaj.

Da biste to učinili, slijedite dolje navedene korake da biste ga imali na svom android uređaju. Prije svega otiđite na ikonu “Trgovina Google Play”. Idite u Trgovinu Google Play da biste započeli preuzimanje aplikacije WhatsApp Messenger na svom android uređaju. Unesite WhatsApp u funkciju pretraživanja “Trgovina Google Play”. Pojavljuje se WhatsApp Messenger.

Uđite u WhatsApp da biste instalirali whatsapp na svoj android mobilni uređaj. Odaberite “WhatsApp Messenger” za početak instalacije. Pritisnite “Instaliraj” da biste instalirali aplikaciju WhatsApp Messenger. Prihvatite uvjete i odredbe za instaliranje whatsappa na Androidu. Nakon što instalirate WhatsApp Messenger, pritisnite “Otvori” da biste pokrenuli aplikaciju. Zatim slijedite upute na zaslonu.

Kako instalirati whatsapp na iphone 7

Posjedujete iphone 7 i sada želite znati kako instalirati whatsapp na navedeni uređaj. Onda svakako morate pročitati ovaj tekst koji vam donosi sve potrebne informacije o navedenom postupku. Instaliranje WhatsAppa na vaš iPhone 7 vrlo je jednostavan zadatak i trebat će vam samo nekoliko minuta. Prvo pronađite aplikaciju “App Store” na početnom zaslonu Apple iPhone 7 i dodirnite da biste je otvorili. Pritisnite povećalo ili gumb za pretraživanje u donjem desnom kutu zaslona iPhone 7. U tekstualno polje koje se pojavi pod “Traži” napišite “WhatsApp Messenger” i odaberite prvu opciju ili pritisnite “Traži” na tipkovnici. Dodirnite “Get” za početak preuzimanja i instaliranja aplikacije za razmjenu poruka WhatsApp na vaš iPhone 7.

Ovisno o internetskoj vezi, trajat će nekoliko minuta ili sekundi jer ćete morati preuzeti više megabajta. Nakon instaliranja vidjet ćete opciju “Otvori”. Ako želite, možete se vratiti na početni zaslon vašeg Apple iPhone 7, na ovom zaslonu pojavljuje se zelena ikona WhatsApp. Ako ga ne možete pronaći, povucite ga udesno dok ga ne pronađete. Otvorite WhatsApp. Prihvatite uvjete i odredbe WhatsAppa, kliknite “Prihvati i nastavi”.

Unesite svoj telefonski broj, provjerite odgovara li prefiks vašoj zemlji. Primit ćete SMS na taj telefonski broj pa mora biti točan i morate imati pristup tom broju, ako je to telefonski broj vašeg iPhone 7, aplikacija će automatski pročitati SMS i potvrditi da je točan, u slučaju da ne morate unijeti kôd primljen SMS -om. Pritisnite U redu ili Dalje. Unesite svoje korisničko ime, ime koje želite prikazati svojim kontaktima na WhatsApp -u. Također možete postaviti fotografiju. Sada znate sve o tome kako instalirati whatsapp na iphone 7.

Kako instalirati whatsapp na kompjuter

Pročitajte ovaj tekst i saznajte kako instalirati whatsapp na kompjuteru. Otvorite stranicu za preuzimanje WhatsAppa. Pritisnite zeleni gumb za preuzimanje. Ovaj gumb nalazi se s desne strane stranice pod naslovom Preuzmi WhatsApp za Mac ili Windows PC. Kliknite na nju za preuzimanje instalacijske datoteke. Ako aplikaciju preuzimate na Mac, gumb će reći Preuzimanje za macOS. Ako ga preuzmete na računalo sa sustavom Windows, napisat će se Preuzmi za Windows.

Ovisno o postavkama preglednika, možda ćete prvo morati odabrati mjesto za spremanje, a zatim pritisnuti U redu za početak preuzimanja datoteke. Pričekajte da se preuzimanje dovrši. Postupak preuzimanja trajat će samo nekoliko minuta, no nakon dovršetka moći ćete instalirati aplikaciju WhatsApp. Dvaput kliknite instalacijsku datoteku. Pričekajte da se WhatsApp instalira. Nakon što je aplikacija instalirana, vidjet ćete logotip WhatsApp na radnoj površini. Zatim vam slijedi postupak jednak kao i za mobilne uređaje. To je način kako instalirati whatsapp na vaš kompjuter ili laptop.

Tagovi: