Kako instalirati viber na iphone

Tech

Kako instalirati viber na iphone

Kako instalirati Viber na Iphone? Instalacija aplikacija na Iphoneu je jednostavna.

Najnovija tehnologija koja je preuzela cijeli svijet svakako je smartphone. Uz pametne telefone možemo obavljati toliko više stvari: od plaćanja računa, slanja mailova, kupovine odjeće i obuće sve do davanja na pregled naših COVID potvrda. U takvoj novoj tehnologiji nisu se svi snašli pa se neki često pitaju kako instalirati Viber na Iphone i ostale pametne telefone.

Viber je komunikacijska aplikacija koja nam služi za brzo slanje poruka i pozivanje ljudi koristeći njihov broj telefona. Za razliku od društvenih mreža koje također imaju takve funkcije (Instagram, Facebook itd. ), Viber koristi baš naš broj mobitela i preko njega nas povezuje s drugima. Gledajte na to kao na aplikaciju za bazične funkcije telefona. Kako instalirati Viber na Iphone? Morate posjetiti svoj Apple store i pretražiti ovu aplikaciju te ju instalirati. U ovome tekstu pomoći ćemo Vam u tome i objasniti kako funkcionira instalacija aplikacija na mobitel. Ne samo Viber, već i druge aplikacije.

Kako instalirati Viber na Iphone? Vodič u par koraka.

Prvo što morate napraviti da biste instalirali Viber na svom pametnom telefonu je posjetiti Apple store. U tražilici upišite ime aplikacije (u ovom slučaju Viber). Nakon što Vam se otvori nova stranica, potražite gumb za instalaciju. Viber je relativno malena aplikacija i neće Vam zauzeti puno memorije na telefonu. Instalacija traje nekoliko sekundi i nakon toga se Viber obično pojavi na početnom zaslonu. Zatim otvorite Viber koji će Vas tražiti da ga postavite. Prvo morate upisati svoj broj mobitela. Ukoliko ste već prije imali Viber na nekom drugom telefonu, sada je pravo vrijeme da vratite stare razgovore i sadržaj.

Viber će Vam automatski ponuditi ovu opciju koju onda možete prihvatiti. Za razliku od instalacije same aplikacije, ovo bi moglo potrajati malo duže, pogotovo ako ste puno koristili Viber i imate puno razgovora. Kako instalirati Viber na Iphone nije komplicirano, sumnjamo da ćete naići na probleme. Nakon instalacije i vraćanje starih razgovora, počnite koristiti Viber kao korisnik. Kako instalirati Viber na Iphone? U par koraka odmah ste gotovi!

Kako instalirati Viber na Iphone? Koje su alternative?

Viber je kao aplikacija bila vrlo popularna u Hrvatskoj u početnoj fazi razvoja kulture smartphone kod nas. Danas je Viber aplikacija koju koristi tek dio ljudi. Pravi razlog tome nije nam poznat, ali postoje i druge aplikacija koje su doslovno drukčije inačice Vibera i puno su korištenije. Prva od njih je svakako WhatsApp, Facebookova aplikacija za dopisivanje i pozive koja uživa puno veću popularnost u našoj zemlji. Kako instalirati Viber na Iphone se obavlja unutar 90 sekundi, neki će misliti da je s drugim aplikacijama drukčije, no to nije istina. Svaka ovakva aplikacija se jednako kratko instalira.

Osim WhatsAppa postoji i Telegram – ruska inačica ove aplikacije koja je također sve popularnija kod nas, a posebno je dobro organizirala grupne razgovore. Isprobajte svaku od njih kako biste našli omiljenu. Znajte da većina Hrvata koristi WhatsApp. Viber je puno popularniji kod naših susjeda – najviše Srba gdje Viber uživa najveću popularnost među ovakvim aplikacijama. Kako instalirati Viber na Iphone? Pratite upute i imat ćete aplikaciju na svojem mobitelu za čas!

Tagovi: