Kako instalirati netflix na tv

Tech

Kako instalirati netflix na tv

Kako instalirati netflix na tv i što je to uopće netflix?

Prije nego saznate kako instalirati netflix na tv, trebali bi znati što je to uopće netflix. Netflix je usluga streaminga temeljena na pretplati koja korisnicima Netflixa omogućuje gledanje TV emisija i filmova bez oglasa na bilo kojem uređaju spojenom na internet. Netflix svojim korisnicima nudi mogućnost preuzimanja TV emisija i filmova na svoj uređaj kako bi ih mogli gledati i kada nisu spojeni na internet. Ponuđeni sadržaj na Netflixu se razlikuje od države do države i može se promijeniti tijekom vremena. Netflix svojim korisnicima nudi preporuke filmova i serija na temelju onoga što većinom gledaju. Na taj način korisnici mogu lakše doći do sadržaja koji ih najviše zanima. U Netflix ponudi se nalazi veliki broj nagrađivanih originalnih programa, tv emisija, filmova, dokumentarnih filmova i još mnogo toga. Netflix predstavlja svojevrsnu prekretnicu u pružanju usluge gledanja filmova i serija na internet platformi. U nastavku teksta pročitajte kako instalirati netflix na tv

Kako instalirati netflix na tv?

Mnoge osobe preferiraju gledati filmove i serije na svojim televizorima, a ne na mobitelima, tabletima ili laptopima. Ako ste jedna od tih osoba, pročitajte nastavak teksta i saznajte kako instalirati netflix na tv. Da biste gledali Netflix na TV-u, potreban vam je televizor koji ima opciju internet povezivanja. Ako posjedujete takav televizor, onda na njega instalirajte aplikaciju Netflixa. Ona je dostupna na mnogim modelima smart tv-a, igraćih konzola itd. Na televizorima kompatibilnim s Netflixom, aplikacija Netflix pojavljuje se u glavnom izborniku ili na početnom zaslonu.

Ako vaš televizor ima trgovinu aplikacija za preuzimanje novih aplikacija, pretražite Netflix da vidite je li aplikacija dostupna. Ako ne pronađete aplikaciju iz prve, možda trebate ažurirati uređaj da biste pronašli i instalirali aplikaciju Netflix. Postupak ažuriranja uređaja naveden vam je u korisničkom priručniku za TV. Jednom kada instalirate Netflix na svoj televizor, daljnje njegovo korištenje je jednako korištenju na drugim uređajima. Postupak kako instalirati netflix na tv od vas traži određenu razinu tehničke i informatičke pismenosti.

Kako instalirati netflix na tv i što ako se ne možete prijaviti na svoj račun?

Osim što je važno znati kako instalirati netflix na tv, za sve osobe koje vole gledati filmove i serije na tvu, važno je znati što treba napraviti ako se ne možete prijaviti na svoj korisnički račun na Netflix aplikaciji. Pojedine osobe zaborave svoju lozinku te ju tada trebaju poništiti te napraviti novu. To mogu napraviti uz pomoć svoje e mail adrese koju su naveli prilikom registracije korisničkog računa na Netflix aplikaciji. Svoju prijavu na Netflix aplikaciju možete napraviti uz pomoć svog Facebook računa.

U slučaju da se ne možete prijaviti svojim Facebook računom, uvijek možete kontaktirati službu Netflixa da vam pomognu oko nastalog problema. Nemogućnost prijave na Netflix račun može se dogoditi i ako niste na vrijeme platili svoju članarinu. Naime, korištenje Netflixa moguće je samo uz pravovremeno plaćanje članarine. Dodatne informacije o ovom problemu možete naći na službenoj internet stranici Netflixa. Ako imate određenih poteškoća oko postupka kako instalirati Netflix na tv, uvijek dodatne odgovore možete pronaći na spomenutoj internet stranici Netflixa.

Tagovi: