Kako igrati eurojackpot

Zanimljivosti

Kako igrati eurojackpot

Kako igrati eurojackpot i pravila igre

Igre na sreću s razlogom nose to ime jer njihov ishod ovisi isključivo o sreći, a ne o nekoj podlozi tipa znanje i slično. Iako ovise isključivo o sreći, velik broj ljudi, ne samo u Hrvatskoj, već i diljem svijeta okreću se tom vidu zabave. Pozamašni potencijalni dobitci mnogima zvuče primamljivo, a Eurojackpot je jedna od igara koja nosi najveće potencijalne dobitke. Stoga ne čudi da se mnogi ljudi žele okušati u toj igri, a sve je veći broj početnika koji žele krenuti i zanima ih kako igrati eurojackpot.

Ukoliko ste ikada igrali loto 7 od 35 ili neki slični loto, možda su vam poznata osnovna pravila. Ukoliko ih ne znate, ovdje ćete saznati kako igrati eurojackpot. Eurojackpot u svom sustavu sadrži brojeve od 1 do 50 te dopunske brojeve od 1 do 10. Na vama je da odaberete 5 brojeva između 1 i 50 u redovnim brojevima te 2 broja između 1 i 10 u dopunskoj kombinaciji.

Kako igrati eurojackpot na prodajnim mjestima

Eurojackpot se može jednostavno odigrati na mjestima Hrvatske lutrije te na nekim drugim ovlaštenim mjestima kao što su kiosci i slično. Osim uplata uživo, eurojackpot se može uplatiti i putem interneta, bilo preko računala ili mobilnog uređaja. Kako igrati eurojackpot je poprilično jednostavno jer sve što trebate je doći na željeno prodajno mjesto, uzeti listić na kojem ćete odabrati ranije spomenutih 5 brojeva u djelu koji se odnosi na redovne brojeve te 2 broja s liste dopunskih brojeva.


Kako igrati eurojackpot je na način da odaberete bilo kojih 5 brojeva od 1 do 50 koji vam se sviđaju, bilo da je riječ o brojevima koje smatrate svojim sretnim brojevima, brojevima koje vežete uz neke događaje ili uzmete nasumične brojeve. Pravila za dopunske brojeve također su ista te je odabir brojeva isključivo na vama. Nakon što odaberete brojeve koje želite, ispunjeni obrazac predajete prodavaču koji će odraditi uplatu i predati vam obrazac koji trebate sačuvati do izvlačenja brojeva.

Kako igrati eurojackpot putem interneta

Kako igrati eurojackpot putem interneta vjerojatno je najlakši način igranja te igre. Naime, dokle god imate pristup internetu te uređaj kojim možete pristupiti internetu, eurojackpot možete igrati gdje god se nalazili. Kako igrati eurojackpot putem interneta radi se na način da otvorite korisnički račun kod lutrijskog operatera u matičnoj zemlji, što je u Hrvatskoj Hrvatska lutrija te unesete potrebne podatke.

Kada vam račun bude odobren, potrebno je prebaciti novčana sredstva kako bi mogli platiti odigrane igre. Nakon toga birate brojeve kao što bi to napravili i prilikom uplata uživo te će se nakon vašeg odabira i potvrde odraditi uplata. Za razliku od uplata uživo, eurojackpot uplata putem interneta nudi opciju odabira nasumičnih brojeva koje za vas bira računalo. Ukoliko osvojite neki od mogućih iznosa u igri, novac se može isplatiti na internetski račun te taj novac možete koristiti u daljnjim igrama ili ga isplatiti na bankovni račun. Uplate eurojackpota moguće su svaki tjedan do 18 sati.

Tagovi: