Online Cinema - gledaj filmove online

Najbolji filmovi i serije dostupni online

Pronalaženje klasika iz svijeta kina nikada nije bilo tako jednostavno!

Kako gledati rtl play

Tech

Kako gledati rtl play

Što je to rtl i kako gledati rtl play

Prije nego saznate kako gledati rtl play trebali bi znati što je to uopće rtl televizija. Rtl televizija jedna je od najpoznatijih hrvatskih televizijskih mreža s besplatnim prijenosom, koja je osnovana 2004. godine. Većinski vlasnik rtl televizije je RTL grupa. RTL Group je međunarodna medijska tvrtka sa sjedištem u Luksemburgu s drugim korporativnim centrom u Kölnu, Njemačka.

Tvrtka upravlja sa 68 televizijskih kanala i 31 radio postajom u Njemačkoj, Francuskoj i drugim europskim zemljama. Također nudi nacionalne platforme za streaming, produkciju sadržaja i niz digitalnih usluga. Važni segmenti RTL grupe su Mediengruppe RTL Deutschland, Groupe M6, Fremantle, RTL Nederland i RTL Belgium.

Rtl televizija je druga osnovana komercijalna televizija u Republici Hrvatskoj, iza Nove TV. Rtl televiziju gleda četvrtina gledatelja u Republici Hrvatskoj. Na čelo rtl televizije bilo je nekoliko generalnih direktora. Od Henninga Tewesa, Johannesa Zulla pa sve do Ivana Lovrečeka. Sada kada znate što je to rtl televizija vrijeme je da saznate nešto i o njezinom programu, prije nego saznate kako gledati rtl play.

Program rtl televizije i kako gledati rtl play

Kao što je navedeno prije nego saznate kako gledati rtl play, trebali bi znati nešto i o samom tv programu rtl televizije. Rtl televizija se može pohvaliti s vlastitim dnevnim informativnim programom. Radnim danima gledatelji mogu pogledati dnevne vijesti u tri termina. Dok vikendom i petkom vijesti mogu gledati u dva termina. Rtl televizija je od svog nastanka kontinuirano proizvodila vlastiti tv sadržaj.

Jedni od prvih sadržaja su bili talk show Sanja, emisija Srcolovka, kviz Veto te emisija Salto. Rtl televizija je također emitirala i najpopularniji televizijski program u Hrvatskoj, Big brother. Rtl televizija 2006. godine počinje proizvoditi i vlastitu seriju Bibin svijet. Također, proizvedene su na rtl televiziji i serije: Ne daj se, Nina! , Krv nije voda, KT2, Policijska patrola.

U novije vrijeme na rtl televiziji su se proizvodile i kvizaške emisije poput: Pobijedi Šolu, Pet na pet, Tko će ga znati! i Tog se nitko nije sjetio! Proizvedene su i kulinarske emisije poput: Kuhar i pol, Tri, dva, jedan – peci! , Tri, dva, jedan – kuhaj. Sada kada ste upoznati sa nekim najvažnijim proizvodima rtl televizije, vrijeme je da saznate kako gledati rtl play.

Kako gledati rtl play?

Vrijeme je da saznate kako gledati rtl play. No, prije toga nekoliko riječi o tome što je to uopće rtl play. Naime, rtl play je web stranica i istovremeno mobilna aplikacija, oboje besplatno, na kojima možete gledati programe RTL, RTL 2 i RTL kockicu. Navedene programe možete gledati uživo, dok vam se ostali programi nude u digitalnoj videoteci.

Rtl play dostupan je korisnicima u bilo koje vrijeme i bilo gdje da se nalaze u Hrvatskoj, jer se sadržaj rtl playa može gledati i na zahtjev i uživo. Dovoljno vam je da imate pametni uređaj koji ima pristup internetu. Rtl play je potpuno besplatna usluga i za njezino korištenje vam je potrebna samo registracija putem Facebook-a ili e-mail adrese.

Rtl play uslugu možete koristiti jedino na teritoriju Republike Hrvatske. Kao što je navedeno, sve što trebate napraviti je na svom pametnom uređaju otići na službenu Internet stranicu rtl playa i registrirati se svojim facebook računom ili svojom email adresom te možete početi neometano gledati sadržaj na navedenoj platformi. Sada kada znate kako gledati rtl play, jednostavno to i napravite.

Tagovi:

Online Cinema - gledaj filmove online

Najbolji filmovi i serije dostupni online

Pronalaženje klasika iz svijeta kina nikada nije bilo tako jednostavno!