Online Cinema - gledaj filmove online

Najbolji filmovi i serije dostupni online

Pronalaženje klasika iz svijeta kina nikada nije bilo tako jednostavno!

Kako gledati netflix besplatno

Tech

Kako gledati netflix besplatno

Kako gledati netflix besplatno uz ponude mobilnih operatera

Gledanje serija i filmova koji se nalaze na Netflixu je postao kultni hobi svih filmo ljubaca. Opuštanje i filmska večer postali su nezamislivi bez Netflixa. No i najniža mjesečna članarina za Netflix postane ubrzo skupa ako sa nekim ne dijelite vaš račun. Postoje i neke ilegalne stranice koje su način kako gledati netflix besplatno. No, pametnije je gledati ga na legalan način. Neki mobilni operateri u svom paketu nude i pristup Netflixu koji je besplatan, tehnički on u tom paketu nije sasvim besplatan i nije u potpunosti način kako gledati netflix besplatno, ali je jeftiniji način gledanja Netflixa.

Jedina nesigurna stvar oko postojanja te opcije je to što mobilni operateri često mijenjaju svoje ponude i pakete koje nude svojim korisnicima. Dobro se raspitajte kod svojih mobilnih operatera postoje li još ovakve ponude i sami zaključite koliko su one za vas isplative. No, ako samo želite proći jeftinije i spremni ste platiti omanji iznos, možete pristati na takvo što ili odabrati neku drugu opciju gledanja filmova i serija.

Kako gledati netflix besplatno prvih mjesec dana

Netflix je najpopularnija aplikacija za gledanje filmova i serija. Pri prijavi na Netflix aplikaciju, točnije pri stvaranju vašeg računa na aplikaciji, imate pravo na ostvarenje opcije kako gledati netflix besplatno. Vama je dopušteno gledanje filmova i serija koje se nalaze na Netflix aplikaciji tih prvih mjesec dana nakon samog vašeg otvaranja računa. Nakon tih mjesec dana, vi imate opciju želite li nastaviti sa gledanjem Netflixa i započeti sa mjesečnim plaćanjem korištenja aplikacije ili ćete odustati i otkazati svoj račun te izbrisati njega i aplikaciju sa svojih uređaja.

Ako malo razmislite o tome, to je jako dobar način da uvidite sviđa li vam se aplikacija i sve ono što ona nudi. To je stvarno pošten način kako gledati netflix besplatno. Zamislite da vam se aplikacija ne svidi i vi ste to otkrili sasvim besplatno i uz to pogledali sve što vas zanima od filmova i serija pa se potom odlučili kako ju ipak ne želite zadržati.

Kako gledati netflix besplatno uz prijatelje i obitelj

Jedan lukav način kako gledati netflix besplatno je tako da malo iskoristite nekog svog prijatelja ili nekog iz obitelji. Ako znate da netko koga poznajete ima Netflix račun, možete ga jednostavno zamoliti i pitati za njihovo korisničko ime i lozinku za pristup njihovom računu na Netflix aplikaciji. Na pošten način dajete do znanja svom prijatelju ili članu obitelji da ćete se koristiti njihovim računom. No, ako lukavo saznate nečije korisničko ime i lozinku za korisnički račun na Netflix aplikaciji bez njegovog znanja, tada na nepošten način i iza nečijih leđa koristite njihov račun.

Jedina stvar na koju morate pripaziti kod ovog načina kako gledati netflix besplatno jest da vas netko ne uhvati. Uvijek imajte na umu kako osoba čiji račun koristite u svakom trenu može vidjeti koje su zadnje serije i filmovi koji su odgledani i prema tome posumnjati da netko nedozvoljeno koristi njihov račun. No, i dalje u tom trenu ta osoba neće znati da ste vi taj koji koristite njegov račun, sve dok sami to ne priznate. Vi odaberite koja opcija će biti vaša i da li ćete se voditi poštenjem ili lukavošću.

Tagovi:

Online Cinema - gledaj filmove online

Najbolji filmovi i serije dostupni online

Pronalaženje klasika iz svijeta kina nikada nije bilo tako jednostavno!