Kako ga testirati da li mu je stalo

Kako ga testirati da li mu je stalo

Muškarci ne pokazuju osjećaje kako ga testirati i saznati voli li vas

Stara zabuda "curice su cendravice, a dječaci ne plaču" odgojno pedagoški je oštetila monge generacije. Istina je da upravo zbog odgoja mnogi muškarci ne pokazuju osjećaje kako ga testirati i saznati voli li vas može biti težak zadatak, ali postoje znakovi koji ga odaju. Ako vas upoznaje sa svojim prijateljima, važni ste mu, ako vas upoznaje s izabranim članovima obitelji, možda traži njihovo odobravanje, ako vas predstavi roditeljima, već vas voli i vi ste njegov definitivni izbor.

Kako ga testirati u odnosu na druge žene oko vas, ako očijuka sa svakom zaboravite ga, ako se posvećuje samo vama, trudi se samo oko vas, vi ste njegov izbor. Ako naglo zapuhne vjetar i zahladi a vi ste lagano obučeni, a on nagonski skine svoju jaknu i zaogrne vas, ima snažan zaštitnički nagon i neće vas povrijediti. Ako u pričama i planovima za budućnost spontano i vas uključuje u te planove, on vas i želi z toh budućnosti pored sebe.

Kako ga testirati od sitnica do velikih gesti

Zaljubljeni muškarac je odan i prvržen, sve će učiniti da vam ugodi, trudit će se saznati što više stvari o vama da vas lakše može razveseliti ili iznenaditi, ali i da vas ni slučajno nečim ne povrijedi. Kako ga testirati od sitnica do velikih gesti i nije tako teško, samo ih morate uočiti. Vaš je, ako stalno želi biti u vašem društvu, ako i u gomili stalno traži vaše oči, u šetnji vas uvije obgrli, vodi vas za ruku.

Ako ste sretni pored njega, on će to uočiti i učiniti sve da se uvijek tako osjećate. Kako ga testirati, ako ste iz bilo kojih razloga potišteni, pokušat će vas oraspoložiti, čak će pitati je li on nešto pogrešno učinio. Svoje hrabrije prijedloge će možda malo zbunjeno i sramežljivo iznijeti, sa strahom od odbijanja, ako mu se zjenice šire dok vas gleda u oči znači da mu se jako sviđate i da vas guta očima, da vas silno želi.

Što znači frajerska poza kako ga testirati

Muške poze uvijek nose neku poruku, kao i ženske, muškarci mačo poziranjem podižu vlastito samopouzdanje i žele vas impresionirati. Što znači frajerska poza kako ga testirati i kako tumačiti to frajerisanje, najčešće je to prikrivanje vlastite nesigurnosti i pokušaj da bude zavodljiv i neodoljiv. Nažalost, neke djevojke i žene krivo misle da je i ljubomora izraz ljubavi, ali nije, najčešće je to uspostava kontrole i manipulacije, pogotovo ako mu niste dali nikakav razlog ni povod za ljubomoru.

Kako ga testirati, kako otkriti onu njegovu vedriju stranu? Ako vas često nasmijava, ako zapamti vaše navike, pa vas iznenadi narudžbom u kafiću dok vas čeka, ako vam daruje ružu bez razloga, zanima ga kako se doista osjećate i zbilja vas sluša dok mu pričate kako ste proveli dan. Ako voli vaš stil odijevanja i ne kritizira vas, ako ima strpljenja u otkrivanju stvari koje oboje volite, ako je iskren i ne glumata i uvijek ima vremena za vas, a zna se i ispričati, voli vas.


Tagovi: