Kako dobiti posao u dm

Kako dobiti posao u dm

Zatraži brzi kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:00
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tko je dm i kako dobiti posao u dm

Dm ili drogerie markt je lanac maloprodajnih objekata sa sjedištem u Karlsruheu u Njemačkoj. To je lanac trgovina koji u svom asortimanu ima kozmetiku, zdravstvene proizvode, proizvode za kućanstvo te zdravu hranu i piće. Dm je osnovan 1973. godine kada je otvorena prva trgovina u Karlsruheu. Analizirajući prihode, dm-drogerie markt je njemački trgovački lanac na malo koji ostvaruje najveće prihode u Njemačkoj.

Tvrtku karakterizira jasno definirana hijerarhijska struktura te visoka razina brige o zaposlenicima. Jedan od direktora dm-a tvrdi da je dobrobit zaposlenika važnija od prihoda tvrtke. Dm zapošljava više od 62 tisuće ljudi, raspoređenih u više od 3 700 trgovina raspoređenih u dvanaest europskih zemalja. Sedamdesetih godina dm je imao prodajna mjesta samo u Njemačkoj i Austriji.

Devedesetih je otvorila trgovine u Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Slovačkoj i Hrvatskoj. U 2000-ima tvrtka se proširila na Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Rumunjsku, Bugarsku, Sjevernu Makedoniju i Italiju. U ožujku 2017. godine dm je počeo sa prodajom svojih proizvoda i izvan Europe uz pomoć Alibaba Grupe Tmall Global u Kini. Ako vas zanima kako dobiti posao u dm, onda nastavite čitati ovaj tekst koji vam donosi sve informacije o tome kako dobiti posao u dm.

Kako dobiti posao u dm i što sve trebate znati

Kako dobiti posao u dm ovisi o nizu faktora. Pročitajte ovaj tekst i saznajte koji su to faktori koje će utjecati na vaše zaposlenje u dm-u. Prije svega, dm će od vas zatražiti određene podatke, koje ćete navesti u svojoj prijavi. Ti podaci su: vaši kontakt podaci, motivacijsko pismo te životopis. Morate dostaviti sve tražene podatke kako bi dm mogao obraditi vašu prijavu.

Dm na svojoj službenoj Internet stranici redovito objavljuje aktualne ponude poslova. Za njih se možete prijaviti uz pomoć online prijave. Taj postupak je vrlo jednostavan. Također, na istoj stranici dm vam ukazuje na to kako možete poslati otvorenu molbu za posao. Dm vam omogućuje da se svojim korisničkim računom možete prijaviti na više natječaja odjednom.

Online prijave vam omogućuju i to da se prijavite za radno mjesto u gradu u kojem ne živite. Dm nudi opciju i poništavanja online prijave. Naime, ako ipak odlučite da ne želite raditi posao za koji ste se prijavili, u svako doba dana možete poništiti svoju prijavu. Kao što vidite, kako dobiti posao u dm je iznimno lako, ako znate što trebate napraviti u postupku prijave.

Kako dobiti posao u dm savjeti

Zanima vas kako dobiti posao u dm na jednostavniji i sigurniji način? Onda pročitajte ovaj tekst koji vam donosi savjete o tome kako se zaposliti u dm na jednostavan i siguran način. Prvi savjet odnosi se na molbu za posao koju planirate poslati. Ona mora biti pregledna, autentična, cjelovita te kronološki strukturirana.

Sljedeći savjet se referira na privitke koje šaljete uz molbu. Uz svoju molbu pošaljite motivacijsko pismo, impresivan životopis, diplome i svjedodžbe. Sljedeći savjet se odnosi na pisanje samog motivacijskog pisma. U svom motivacijskom pismu obavezno navedite tko je pošiljatelj te mjesto i datum. Preporuča vam se da navedete što vas je to motiviralo na prijavu.

Navedite sve svoje poslovne kompetencije i kvalifikacije. Na kraju pisma obavezno srdačno pozdravite. Sada kada znate sve o tome kako dobiti posao u dm, sastavite svoje motivacijsko pismo te pošaljite svoju online prijavu. Dm je tvrtka stvorena za motivirane i marljive ljude koji žele da se njihov trud prepozna i adekvatno nagradi.


Tagovi: