Kako dobiti kreditnu karticu

Kako dobiti kreditnu karticu

Zatraži brzi kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako dobiti kreditnu karticu u obližnjoj banci?

Kreditna kartica služi svakome za lako upravljanje svojim financijama. Kreditnim karticama olakšavamo si načine plaćanja i lakše čuvamo svoj novac. Banke su naši čuvari i partneri kada su u pitanju naše financije. Kada primamo plaću, kada dobivamo naknade i kada želimo obaviti neku transakciju brzo, koristimo kreditne kartice. Kako dobiti kreditnu karticu?

Kreditna kartica se dobiva otvaranjem računa u banci, a to možete obaviti jednim odlaskom u obližnju banku. Kada birate gdje ćete otvoriti svoj račun, odnosno gdje ćete nabaviti svoju kreditnu karticu, uzmite u obzir koliko je rasprostranjena mreža banke u pitanju na mjestima gdje se krećete. Nema smisla otvarati račun u banci ako ne postoji niti jedan bankomat u blizini gdje živite ili radite. Birajte svoju banku ovisno o tome gdje se vi nalazite. Veće banke imaju pokriveniju mrežu s poslovnicama i bankomatima. Ako Vas zanima kako dobiti kreditnu karticu, posjetite poslovnicu banke koja Vas zanima i shvatit ćete da otvarate račun u banci u svega par minuta.

Kako dobiti kreditnu karticu i što sve mogu s jednom?

Kreditne kartice neće poslužiti samo kako bi Vam na nju sjela plaća. S kreditnom karticom imate račun u nekoj banci što Vam otvara vrata prema drugim uslugama koje nude banke. Vrlo važna takva usluga su krediti. Želite kupiti auto, uzeti nešto skupo što je moguće kupiti po dobroj cijeni samo sada? Razmotrite opciju da uzmete mali nenamjenski kredit, a isto tako ako želite napokon preseliti u vlastiti stan, razmotrite stambene kredite. Kada se pitamo kako dobiti kreditnu karticu i u kojoj banci, bilo bi pametno odmah pogledati kakve kredite možemo podići u toj banci.

Naravno, uvijek možete kredit dići i u nekoj drugoj banci. Osim toga, kreditne kartice poslužit će Vam da brzo plaćate račune, da kupujete online i da pošaljete novac prijatelju ili članu obitelji u roku od par minuta. Uz banke i kreditne kartice, upravljanje novcem i financijama je puno lakše. Kako dobiti kreditnu karticu? Za sva neobjašnjena pitanja, najbolje je pitati službenike u bankama.

Kako dobiti kreditnu karticu i podići novac?

Gotovina je još uvijek glavno sredstvo plaćanja u Hrvatskoj stoga ćete kreditnu karticu podići u banci koja ima bankomate u Vašoj blizini. Na bankomatu možete podizati novac sa svoga računa i tako lako plaćati na mjestima gdje ne možete platiti karticom. Kada otvorite svoj račun u banci, kreditna kartica može se podići u istoj poslovnici kroz nekoliko radnih dana.

Neke banke su ažurnije u izdavanju kartica od drugih. Kako dobiti kreditnu karticu? Zajedno s karticom dobit ćete i papir gdje ćete moći pronaći svoj PIN. Ukoliko želite promijeniti PIN na svojoj kartici, potražite pomoć u obližnjoj poslovnici. U principu, svaka radnja povezana s otvaranjem računa i dobivanjem kartice u banci je vrlo jednostavna - sve što trebate napraviti je pristupiti šalteru u banci i postaviti pitanja koja Vas zanimaju. Banci je u interesu da otvori više računa gdje naplaćuje naknadu. Zato se uputite svojoj banci te pitajte službenika: "Kako dobiti kreditnu karticu? "


Tagovi: