Kako do socijalnog stana u zagrebu

Financije

Kako do socijalnog stana u zagrebu

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 06.02.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako do socijalnog stana u Zagrebu? Ostvarite stan po povlaštenoj cijeni

Danas su nekretnine luksuz. Stare generacije često govore kako su ove današnje čudne, lijene i okrenute krivim stvarima, no zaboravljaju da su u svoje vrijeme mogli svoju nekretninu dobiti puno bezbolnije i jeftinije nego što to radi generacija danas. Zato sve više ima pretraga oko APN stanova i sve više ljudi se pita kako do socijalnog stana u Zagrebu?

Ovakve natječaje izdaju jedinice lokalne samouprave, a kada je u pitanju Zagreb time se bavi gradska vlast. Natječaji daju prednost određenim društvenim skupinama i za prijavu se treba pripremiti bogata dokumentacija kako bismo dobili takav stan. U pitanju je poticajna stanogradnja gdje dio troškova otplate odrađuje sama vlast. Zagreb bilježi rast stanovništva stoga su takvi natječaji u glavnom gradu najučestaliji i najbrojniji. Prijavite se i Vi kako biste potencijalno ostvarili kupnju prve nekretnine uz puno blaže uvjete. Kako do socijalnog stana u Zagrebu? Pratite APN natječaje i upoznajte se za zakonima koji definiraju ovakve prilike.

Kako do socijalnog stana u Zagrebu? Koji su uvjeti?

U našoj državi postoji nekoliko zakona koji definiraju poticanje kupovanja nekretnine. U praksi sve se provodi na lokalnoj razini, a svatko se može prijaviti na natječaj kako bi ostvario kupovinu nekretnine po boljim uvjetima. Ipak, ne postoje propisani uvjeti na nacionalnoj razini po kojem se kriteriju trebaju birati kandidati. Naravno, postoje osnovni propisi gdje se prednost daje ljudima koji nemaju na svoje ime niti jednu nekretninu, a isto tako prednost imaju sudionici Domovinskog rata, obitelji s puno djece i drugi. Svatko se može prijaviti na natječaj i pokušati dobiti stan.

Kako do socijalnog stana u Zagrebu putem APN-a? Možete svoj zahtjev predati bilo kada tokom godine, a onda tokom natječaja ponovo se javiti da vidite jeste li uzeti u razmatranje. Kako do socijalnog stana u Zagrebu i može li se poslati zahtjev ukoliko već imate nekretninu? Naravno da može, no kao što smo već rekli, tada nećete imati prednost i šanse za dobivanje takvog stana su male.

Kako do socijalnog stana u Zagrebu u vlasništvu jedinica lokalne samouprave?

Pored društveno poticajne stanogradnje, postoji i opcija davanja u najam stanova u vlasništvu grada. Opet ne postoji zakon koji jasno definira te uvjete na razini države, nego isključivo zakoni na lokalnim razinama. Tako za Zagreb vrijedi da pravo na socijalni stan imaju oni koji borave u Zagrebu preko 10 godina, a nemaju riješeno stambeno pitanje. Više o tim uvjetima pročitajte na stranicama gradske uprave. Kako do socijalnog stana u Zagrebu? Trenutno je stanje malo izvanredno, najviše radi potresa u Zagrebu i Petrinji pa su socijalni stanovi uglavnom dani onima čije su nekretnine stradale u elementarnoj nepogodi.

Ipak, i dalje se možete prijaviti za socijalni stan u Zagrebu pa dočekati svoj odgovor. Uvjete za dobivanje socijalnog stana u Zagrebu pronađite na stranicama grada Zagreba. Kako do socijalnog stana u Zagrebu? Za dobivanje stanova po posebnim uvjetima potrebno je proći dugu proceduru, no sve se to na kraju isplati ukoliko možete završiti s vlastitom nekretninom po povoljnijim uvjetima ili s riješenim stambenim pitanjem.

Tagovi: