Kako da mu nedostajem

Ljubav i veze

Kako da mu nedostajem

Kako da mu nedostajem i pridobijem njegovu pažnju

Kako da mu nedostajem i da pridobijem njegovu pažnju na početku veze? Postoje li neke specifične taktike koje će mu pomoći da pokaže više naklonosti ili ne? Ova pitanja su vrlo popularna među djevojkama. U središtu svake ljubavne veze je potreba za emocionalnom privrženošću. Međutim, održavanje dobre veze podrazumijeva određena pravila vezana uz fazu zavođenja i stavove. Naime, kako je pojam zaljubljivanja bliži strasti na početku veze, razvijanje dubokih osjećaja snažne privrženosti zahtijeva istu međusobnu predanost. Upravo je to razlog zašto se traži odgovor kako da mu nedostajem.

Nesigurnost i nedostatak samopouzdanja u komunikaciji u početku donosi mnoge nedoumice djevojkama koje žele vidjeti reakcije partnera ako ne odgovaraju na poruke ili telefonski poziv. Također se događa da kada momak upozna djevojku, ona privuče njegovu pažnju, ali ne učini ništa da je pozove na sljedeći sastanak. Priznanje da mu nedostaje djevojka s kojom tek počinje vrlo je odgovoran korak, jer često nedostaje samopouzdanja i snage o vlastitim osjećajima i emocijama.

Kako da mu nedostajem stalno

Postoje sjajni načini za bolje razumijevanje osjećaja voljene osobe. Dečki često kriju da im nedostaje djevojka. Moguće je detektirati prisutnost osjećaja nedostajanja prema načinu na koji muškarac komunicira sa svojom djevojkom. Nemojte uvijek zvati prvi, pričekajte da on preuzme inicijativu. Pustite ga da prvo pošalje poruku i da vam se javi. Budite malo tajanstveni, da probudite njegovu znatiželju. Nemojte biti prvi koji će izraziti svoje ljubavne osjećaje, neka to učini prije vas. Vaše fotografije u najboljem izdanju doprinijet će čežnji. Ovo je sjajna ideja da znate kako da mu nedostajem, pogotovo ako zbog raznih obaveza niste u mogućnosti svaki dan provoditi zajedno. Da biste zadržali kontrolu, uvijek prvo završite razgovor ili pošaljite poruku. To je idealan način kako da mu nedostajem stalno i da misli na vas.

Ako ste u ozbiljnoj vezi onda je prirodno da vam partner bude jedan od glavnih prioriteta u životu. Međutim, kada postoji dilema kako mu nedostajati, partner možda neće uvijek imati prednost da je najvažniji. Planirajte zajedno i pokažite poštovanje, ali nemojte se bojati napraviti vlastite planove čak i ako mu ne odgovaraju. Neovisnost i dobrobit obitelji i prijatelja također moraju ostati važni prioriteti u životu. Na taj način stvorit će se veća ravnoteža u vezi, a zajednički trenuci probudit će svu njegovu čežnju. Uostalom, to će vašem dečku pokazati koliko ste važni i da mu nedostajete, zbog čega će poželjeti da provodite više vremena zajedno.

Kako da mu nedostajem kad nismo zajedno

Važan savjet koji će vam pomoći da znate kako da mu nedostajem je da privučete njegovu pažnju. Često se puno vremena provodi u ljubavnoj vezi s voljenom osobom, gdje ljubav, emocije i strast počinju blijedjeti. Najbolji način da ponovno zapalite iskru strasti je da natjerate partnera da mu nedostajete i da se ponovno zaljubi u vas.

Postoji još nekoliko stvari koje možete učiniti kada ste razdvojeni. Ako vas muči pitanje kako da mu nedostajem kad nismo zajedno, poboljšanje komunikacije jedan je od načina koji može pomoći. Pokažite mu svoj stav i dosljednost u onome što želite. Većina muškaraca voli odlučne žene u njihovim stavovima i onome što žele. To pokazuje da je žena zrela, gdje se muškarac osjeća puno sigurnije, što uzrokuje osjećaj nedostajanja. Ako želite znati nedostajete li mu, pokažite mu da je vaš život zanimljiv i aktivan. Tako će htjeti biti više uključeni u to gdje ćete biti u središtu pozornosti.

Tagovi: