Kako biti sponzoruša

Kako biti sponzoruša

Kako biti sponzoruša upoznavanjem prave osobe

Potrudite se saznati koje su osobe u vašoj blizini bogate. Raspitajte se tko su, kako se zovu, koje su njihove navike. To će vam olakšati da razvijete plan kako da uvije iznova "naletite" na te osobe. Saznajte gdje rade, možda imaju kućne ljubimce, koji su im omiljeni umjetnici, da li organiziraju dobrotvorne akcije, koju glazbu vole i gdje provode vrijeme za odmor. Naravno, budite oprezni jer uhođenje nekoga jest nezakonito, pa sve ovo odradite vrlo diskretno i razradite plan kako biti sponzoruša.

Družite se gdje se druži elita. Kad saznate gdje se elita druži (ili gdje vam visi određena meta), idite tamo. Počnite šetati svog psa istim putem, kupovati u istoj trgovini (ako sami kupuju, naravno) i udariti u iste klubove. Na kraju će pitanje koje nisam vidjela oko vas postati neizbježno. Pobrinite se da sve što radite odijevate ulogu kako biti sponzoruša.

Nijedna šećerna mama ili tata ne žele uzeti piling od krpa do bogatstva. Žele nekoga tko može cijeniti fine stvari u životu i znati ponešto o njima. Ako ste na njihovom terenu, potrudite se uklopiti se. To bi moglo značiti dobivanje posla. Mnogi milijunaši i milijarderi rade lude radne tjedne, pa doći do njih može značiti da se zaposlite kod njih. Dovraga, neke žene idu na fakultet kako bi stekle MRS diplomu, a ovo je njihov rezervni plan.

Kako biti sponzoruša ulaženjem u pravi odnos

Budite fensi sami na putu kako biti sponzoruša. Želiš odbiti pokvarenu klasu, zar ne? Tada ćete morati izgledati kao da pripadate eliti. Visoko društvo ima tendenciju samo se stopiti s ostalim članovima visokog društva, pa ćete za ulazak morati uklopiti odijelo, ako želite. Možete uzeti tu majicu i traperice i odmah ih staviti u stražnji dio ormara. Osim što ćete nositi odgovarajuću odjeću, vaše će tijelo morati biti pripremljeno i razmaženo.

Stilizirana kosa, njegovani nokti (čak i ako ste momak), savršeno preplanula i tonirana koža - definitivno izgledate kao da ste elita i zasigurno je lijepa. Učite o "otmjenim" stvarima. Dakle, imate izgled, ali sada morate razgovarati. Ljudi bi mogli naslutiti da zapravo niste tu za umjetnost. Bit ćete bolji ako nastavite razgovarati, pa naučite o navikama slobodnog vremena.

Osjećat ćete se bolje i s nečim zanimljivim za reći. Počnite s onim što zapravo radite u pokušaju kako biti sponzoruša. Pohađanje otvorenih vrata? Upoznajte se s lokalnim tržištem nekretnina i procesom kupnje kuće. Umjetnička izložba? Saznajte više o umjetniku pri ruci i njegovim vršnjacima. Jeste li spomenuli da ste jednom ljetovali na Sejšelima, ali niste? Dođite i s tom pozadinom. U biti, prikrijte svoje tragove. Budite pametni po tom pitanju.

Kako biti sponzoruša i kako ostvariti funkcionalan odnos

Budite sigurni da ste na istoj stranici kada je riječ o "zaljubljenosti". U redu, vrijeme je za pravi razgovor: neki će muškarci i žene očekivati ​​da ćete se zaljubiti u njih, a neki neće. Neki traže pravu ljubav, a neki samo žele bombone. U kakvoj ste situaciji? Morat ćete saznati kako biti sponzoruša. Kako to saznati? Vjerojatno ćete imati osjećaj utrobe i moći ćete reći je li vaša šećerna glava do pete ili nije. Ako ne, samo pitajte. Vjeruju li u pravu ljubav?

Što oni misle o savršenoj vezi? Možete plesati oko teme kako biste osjetili njihov osjećaj prema vama. Tražite ono što želite u načinu kako biti sponzoruša. Nema ničeg seksi u tome da vidite sat na prozoru i durite o tome kako si to ne možete priuštiti. Umjesto toga, recite svom dragom da imate seksi odjeću koju ćete odjenuti na sutrašnju gala večeru i znate samo ono što bi sve spojilo. Ne prekidajte kontakt očima i nasmiješite se. Kad vas dvoje možete otići kupiti ga?

Nemojte se zamarati igranjem kockanja - oboje znate kako ova veza funkcionira. Nemojte pretjerano produžavati svoju dobrodošlicu - to jest, ne tražite sve pod suncem - ali ako želite nešto, recite to. Vjerojatno žele da budete sretni i da budete sretni s njima. Uvijek možete koristiti stranicu sugar daddy da pronađete osobu za sebe.


Tagovi: