Kako aktivirati hbo go

Tech

Kako aktivirati hbo go

Kako aktivirati hbo go

HBO GO je sve popularnija platforma za gledanje video sadržaja, a zbog toga je sve učestalije pitanje kako aktivirati HBO GO. Prvo treba reći kako je platformi HBO GO, kao i svim sličnim platformama za gledanje video sadržaja, prethodila revolucija u gledanju sadržaja. Prije nekoliko godina je bilo teško zamisliti da će konvencionalni televizijski program, a posebno način gledanja televizijskog programa doživjeti ovakve promjene. Klasični televizijski program koji emitiraju velike nacionalne televizijske kuće, funkcionira na način da se sve odvija po unaprijed određenom rasporedu i satnici.

Dakle, ako želite pogledati film ili omiljenu emisiju na tv kanalu, u točno vrijeme po rasporedu morat ćete uključiti vaš televizor i pogledati željeni sadržaj. Također, televizijske kuće imaju smanjene budgete, a ujedno moraju pokriti različite video sadržaje i tematiku, što rezultira manje zabavnim programom od onoga koji nudi HBO GO platforma. Kako je danas zabava traženija nego ikad prije, a kako bi mogli gledati vrhunske filmske uratke i serije, potrebno je znati kako aktivirati HBO GO platformu.

Kako aktivirati hbo go platformu putem hrvatskog telekoma

Jedan od načina kako aktivirati hbo go platformu je putem hrvatskog telekoma. Hrvatski telekom nudi vam nekoliko mogućnosti kako gledati više od 6700 najpopularnijih video naslova i to neograničeno. Najbolje od svega je što HBO GO možete gledati na bilo kojem mjestu, ako imate aktiviranu Max tv ili Evo tv uslugu i u tom trenutku dostupnu internet vezu.

HBO GO dodatno se naplaćuje, a kod većih Max tv paketa uključena je bez dodatne naknade. Također, HBO GO program možete gledati i preko mobilne pretplate, a sama aplikacija HBO GO ne troši dodatan internet promet koji bi se dodatno naplatio. Odabrali Max tv, Evo tv ili mobilnu pretplatu, postupak kako aktivirati hbo go platformu je veoma jednostavan, a predviđa 3 koraka. HBO GO aktivirajte putem Max tv, Evo tv i mobilne pretplate unutar HBO GO aplikacije, a registraciju korisničkog računa odradite na internet stranici “www. hbogo. hr”. Nakon registracije preostaje vam otvoriti HBO GO aplikaciju i uživati u sadržaju.

Zašto i kako aktivirati hbo go platformu

Ako tražite način i opciju kako aktivirati HBO GO platformu za gledanje video sadržaja, vjerojatno ste se zasitili ponavljajućeg televizijskog sadržaja na televizijskim kanalima. Također, unutar same aplikacije očekuju vas razne funkcije koje omogućavaju gledanje sadržaja gdje i kada vi to želite. Sve ono što nemate mogućnosti kod tv kanala, HBO GO aplikacija vam omogućava. Na ovoj platformi možete gledati sve najnovije filmove i serije, kojih je trenutno više od 6700. Sadržaj možete gledati u vrijeme kada vama to odgovara, a sav sadržaj se prikazuje u vrhunskoj kvaliteti slike i zvuka i to sa hrvatskim prijevodom.

Nije nevažno naglasiti, kako vas unutar aplikacije i tijekom gledanja videa ne očekuju dosadne reklame. HBO GO sadržaj možete gledati na mobilnom uređaju, laptopu, računalu, smart televizoru i tabletu. Fantastična stvar kod ove aplikacije je što vam nudi mogućnost gledanja popularnih serija i filmova samo nekoliko sati nakon njihovog premijernog prikazivanja na američkom tržištu. Ovo je svakako dobar argument zašto i kako aktivirati HBO GO platformu.

Tagovi: